Flirtcontacten

www.flirtcontacten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 99 / 1

flirtcontacten
www.flirtcontacten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

flirtcontacten.nl - Onze Review

Flirtcontacten is een erotische dating die wel bekend is in Nederland. Iedereen kan er gratis aan meedoen en de kans op daten is hier erg groot. Flirtcontacten is één van de bekendste erotische datingsites die Nederland kent. De site ziet er niet alleen goed uit maar werkt ook zo. Tenminste als je na de gratis aanmelding zou kiezen voor een betaald lidmaatschap. Dit kan al vanaf een paar tientjes voor een maand en als je voor langere termijn wilt word het zelfs goedkoper. Een betaald lidmaatschap is geen must, gratis kun je deze site ook prima gebruiken. Let op deze site: Het abonnement wordt automatisch verlengd doordat er onderaan een vinkje staat aangevinkt met daarin de tekst: automatisch verlengen tot wederopzegging. Terwijl dit wettelijk niet toegestaan is doet deze site dit toch. Volgens de wet dient de site een getekende incassoverklaring hiervoor in het bezit te hebben. Wanneer dit dus bij jou mocht gebeuren terwijl je dit niet wilt kun je het bedrag storneren. Nadat je gratis bent geregistreerd kun je direct al op zoek gaan naar een geschikte sexpartner. Je kan deze een gratis flirt sturen of een persoonlijk bericht schrijven. Chatten is ook een mogelijkheid maar heb je een lidmaatschap voor nodig. Dit is al mogelijk vanaf 1 maand en hiermee mag je er onbeperkt gebruik van maken. Een leuke date kan je al snel krijgen! Je bepaalt zelf met wie je wel en niet contact wilt. Je Dit is een kwalitatief sterke site met bijna alles er op wat je jezelf maar zou kunnen wensen. Heel veel vrouwen, mannen maar ook paren aanwezig en ook actief. Er is ook een live chat waar je snel contacten kunt leggen met als doel afspreken met elkaar! Zet je vooroordelen over andere datingsites uit je hoofd en meld je gratis aan. Deze site kan echt erg goed werken maar het is wel belangrijk om een leuk profiel te maken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk