Flirtbank

Screenshot
www.Flirtbank
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Flirtbank
www.Flirtbank
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Flirtbank - Onze Review

Flirtbank wil met de woorden flirt en bank je interesse wekken, dat is blijkbaar gelukt.Het lezen van de review zal je hopelijk weerhouden om je op deze site aan te melden. Deze site zegt een veilige datingsite te zijn en door de opkomst van online daten lijkt het grandioos. Je krijgt ook nog eens 45 credits cadeau maar hierbij gaan bij jou waarschijnlijk de alarmbellen al rinkelen. Dat klopt misschien als je niet wilt betalen maar dat moet op vrijwel iedere datingsite en zeker op de erotisch. Het nadeel is dat deze site deels vergelijkbaar is met Sexbook. Je denkt je dus aan te melden op Flirtbank maar meld je aan op Sexbook. Dit is wel een goede datingsite met echt veel vrouwen waarmee je kan afspreken. Flirtbank echter is maar een nagemaakte deels kopie en bevat veel fictieve profielen. Dit zijn vrouwen waarmee je niet kunt afspreken maar alleen een bericht heen kunt versturen. Je raad het natuurlijk al: Voor het versturen van berichten moet je betalen. Dit gaat bij deze site met credits en is al mogelijk vanaf 5 euro, niet duur dus zou je zeggen. Wanneer je meer wilt bestellen kan dat ook tot maar liefst 200 euro in credits. Je kunt hier misschien wel 10 dates mee krijgen maar als je pech hebt géén één. Flirtbank

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Lees de review, beoordelingen en ervaringen van gebruikers van deze datingsite. Heb jij een goede ervaring met deze site of juist niet? Deel je ervaring, help andere datingsite gebruikers en maak kans op prijzen!
Deze online datingsite richt zich op gelijkgestemden uit Nederland en België.
Heb je de reviews gelezen over deze datingsite? Als je na het lezen van de reviews gebruik wilt maken van deze datingwebsite dan kan je deze bezoeken. Als alternatief kan je een account aanmaken bij de datingsites die door onze gebruikers het beste worden gewaardeerd.
Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk