Flirt zoeken

Screenshot
www.flirtzoeken.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

flirtzoeken
www.flirtzoeken.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

flirtzoeken.nl - Onze Review

Flirt zoeken is een totaal vernieuwende dating voor een ieder die op zoek is naar een date, vriendschap of een relatie. Ook is deze geschikt voor het vinden van een partner voor eenmalig sekscontact. Deze site is dus als ware een mix van relatie en seks. Iedereen kan bij het gratis aanmelden invullen waar deze naar op zoek is. Ben je op zoek naar een relatie dan is dat voor de ander zichtbaar, zo geld dat ook voor de rest... Na je gratis aanmelding kun jij andere mensen bekijken die ook op zoek zijn naar een leuk persoon! Misschien ben jij het wel... Deze site is alleen bedoelt voor mensen die echt willen seksdaten! Geen fake hier, deze site is ongeveer vergelijkbaar met Hobbysletten. Direct na het gratis online plaatsen van jouw profiel (met foto) kun je al reacties ontvangen. Je kunt op deze datingsite geen gratis berichten lezen of versturen. Soms krijg je hooguit 1 of 2 credits kado maar wanneer je een date wilt vinden kan dat veel geld kosten. Gebruik wel een foto om een kans te maken. Vind je een foto een beetje eng, wil je niet herkenbaar zijn? Dat hoeft ook niet! Je kunt als je wilt gewoon een streepje door je ogen verven met het programma paint op je computer, of desnoods een grote zwarte balk over je gezicht. Het gaat er om dat mensen met een foto nou eenmaal veel vaker een reactie ontvangen!! Zodra jij reacties ontvangen kun je deze direct lezen. Wanneer je wilt reageren dan hoef je niet een abonnement te nemen maar dat kan wel. Betalen per bericht dat je verstuurd door het aanschaffen van een creditbundel is ook mogelijk, eveneens mobiel betalen met je gsm. Deze site volstaat in alle luxe van deze moderne tijd.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk