Fakerslijst

Screenshot
www.fakerslijst.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

fakerslijst
www.fakerslijst.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

fakerslijst.nl - Onze Review

Fakerslijst is een site waarop je het meest complete overzicht vind van datingsites. Je kunt hier terecht wanneer je wilt weten of een datingsite te vertrouwen is of niet. Je kan het artikel van de site zelf lezen maar ook de reacties van andere bezoekers. Veel mensen hebben nare ervaringen met datingsites en het is beter om deze te voorkomen dan deze te genezen. Op deze site kun je ook zelf fakers aangeven! Ben je dus opgelicht door een dating of persoon dan kun je dit hier melden. Voorkom gedoe en bereid je goed geïnformeerd voor! Al jaren lang is deze site actief bezig om mensen te waarschuwen voor datingoplichting. Vele malen zijn ze op het nieuws geweest met de meest opmerkelijke vormen van oplichting. Veel mensen denken dat ze hier niet in trappen maar de praktijk wijst vaak anders uit. De vormen van oplichting zijn zo geraffineerd en zo in details dat men soms over de drempel stapt, met alle nare gevolgen van dien. Op deze site vind je ook een handig forum van datingsites en personen die oplichten. Bij nieuws vind je de laatste datingnieuwtjes en kun je precies zien wat er op dit moment speelt. Wil je snel kijken of iemand of een datingwebsite fake is? Klik dan op´zoek faker´ of op Compelte overzicht´. Een handige site als je de betrouwbaarheid van een dating wilt testen. Goed idee om hier eens te kijken als je het even helemaal niet vertrouwd.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
polpatrol
polpatrol
6 jaren geleden

Nog zo een oplichters site,u betaald
37 € en binnende tijd is uw credit
verlopen..
Gewoonweg oplichterij

michel71
michel71
6 jaren geleden

Sexpartner.nl Deze site is nepper dan nep. En is samen met xclub.nl met zelfde neppers. Allemaal leugens wat je krijg. Ze vergeten alles? Zelfs van de dag ervoor. Op sexpartner.nl staan de zelfde profielen als op xclub en probeer maar eens op alle 2 de sites de zelde profiel naam te gebruiken!Gaat niet lukken en E-mail adres ook niet dan geeft aan is al in gebruik op site? Blijf weg bij niceass uit Maastricht want gaat je geld kosten anders. Ook de populaire profielen,compleet alles is nep.En ze vragen maar om kansen,steeds weer als ze weer gelogen hebben en neppers die hoor je niet schelden,nee want dan verdienen ze niks. Hier moet de regering gewoon tegen op gaan treden want zijn ze verdienen geld hoe grote criminelen aan hun credits en is gewoon pure oplichting dit. Staan zelfs profielen bij van vrouwen van internet die in films spelen. Laat je niet beet nemen en zeker niet voor wat geile praat van hun.

Peter Pieters045
Peter Pieters045
6 jaren geleden

Klopt helemaal dat,die 2 sites zijn samen en van de zelfde oplichters.Je hebt op sexpartner gesprekken met profiel en op xclub ook met de zelfde en dan zeggen ze dat niet zo is terwijl je munuut geleden op andere site mailde met haar?? En je kan ook niet op 2 sites zelfde heten? Nee probeer maar! populaire profielen staan hele dag online en daar krijg je smoesjes dat niet zo is. Op de online lijst kan je zien dat de hele tijd dezelfde online staan naast elkaar en dat blijft zo? Iedereen is dus de hele dag online? Als de online profielen bij de profielen komen zonder foto dan zijn ze ook uitgelogd van site en komen na een weer online en staan weer op 1e pagina online lijst en zij schuiven steeds een plekje op als er weer nieuw profiel online komt. Een grote cirkel van oplichting!! Is net een band wat steeds weer opnieuw afspeelt! Zo verdienen ze uren geld aan je en valt ook nog op als ieder profiel dat online is bij de laatste voor de geen foto hebbende profielen komt een zijn dan niet meer online en komen even later weer terug online? Maken veel fouten. Ik ben al van site geknikt omdat ik in mijn mail zei: Gaat tijd worden dat de regering hier tegen gaat optreden..Dat nep zooi was. Echt waar dit .ik log uit en wil weer inloggen… weg account en kwam niet meer binnen op site?? Geloof er niet in!! Ja als je graag genaaid wilt worden en een berg geld kwijt wilt zijn om niks anders dan leugens en bedrog te krijgen dan moet je zeker sexpartner.nl of Xlub.nl opzoeken

Jack
Jack
4 jaren geleden

Aangemeld hier, kreeg een mailtje van Leonie die de beheerder van de site zegt te zijn, als ik vragen had kon ik het haar vragen.
Ik stuur een berichtje met een vraag terug krijg ik bericht wie ik ben en of ik dat zelf niet weet!
Nu zegt ze dat iemand is die op de site staat voor een date!
Tientje weg! Dikke fake dus weer!!

horlings
horlings
1 jaar geleden

en oh ja heb de hele mail conversatie hier voor me en wat u nu weer meld slaat kant nog wal dus kom met betere argumenten dan met loze woorden ? of zal ik u even alles toesturen met de 2 mooie fotoś van u erbij en met u vraag of ze ook een geile foto mee wilt sturen van haar kutje. (ja zo triest was u) maar nooit de bedoeling om echt wat te betalen alleen gratis ? ik wil graag van de site af hij vertel allemaal leugens en wil graag andwoord het is een crimineel

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
5
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk