Faceplaza

Screenshot
www.faceplaza.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

faceplaza
www.faceplaza.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

faceplaza.nl - Onze Review

Faceplaza lijkt met haar naam op een site waarop je zou verwachten nieuwe mensen te ontmoeten. Dit voor vriendschap en misschien wel een date. Zodra je deze site bezocht hebt weet je direct hoe laat het nou werkelijk is. Dit is gewoon een erotische dating waarop je een sekspartner zou moeten kunnen vinden. Of dit ook echt mogelijk is natuurlijk maar zeer de vraag. Niet iedereen zal er in slagen om via deze site iemand te ontmoeten. We hadden namelijk de indruk dat een groot deel van de profielen op deze site fictief zijn. Toen we de algemene voorwaarden onderaan de site gingen lezen bevestigde dit direct onze indruk. Deze site maakt zelf profielen aan met verzonnen profielen van vrouwen. Je ziet dus mooie vrouwen op de site staan waarmee je niet kunt afspreken. Dit betreft het grootste gedeelte van de vrouwelijke leden. Voor ieder bericht dat je wilt versturen naar een vrouwelijk lid moet je een vergoeding betalen. Hoe meer berichten je verstuurd hoe meer je geld kwijt bent dus. Dit komt wel vaker voor op datingsites maar dit dient dan wel te zijn met de bedoeling om een date te vinden! Bij deze site is dat dus lang niet altijd het geval. Je kunt alleen iemand vinden wanneer je een echt profiel aantreft en dat kun je niet zien aan de foto of dergelijke. Gewoon stom geluk dus heb je nodig om hier te daten. Dit is wel degelijk mogelijk want niet alle mensen op de site zijn nep. Helaas het grootste gedeelte van de datende dames wél. Deze datingsite heeft een ware klantenservice waar je terecht kunt met al je vragen over de fictieve profielen bijvoorbeeld.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
W Brand
W Brand
7 jaren geleden

inderdaad een nep site , na tientalle berichten te hebben verstuurd , alleen nep-reacties ontvangen . gore namaak bende !!!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk