Facelook

Screenshot
www.facelook.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

facelook
www.facelook.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

facelook.nl - Onze Review

FacelookFacelook lijkt bijzonder veel op Facebook. Deze site heeft het logo van een algemene datingsite maar het is zonder twijfel een erotische datingsite. Al hoewel op de site staat vermeld dat de site bedoelt is voor liefde, vriendschap en daten. Wij hebben ons zelf aangemeld op deze site om te kijken hoe dit aan zijn werk gaat. Het aanmelden is gratis maar het verder gebruiken van de site. Na het gratis inschrijven moet je betalen om er gebruik van te kunnen maken. Dit terwijl de site alleen vermeld gratis te zijn, wat dus niet helemaal klopt! Facelook probeert over te komen als een onschuldige website die werkt zoals een normale datingsite. Het echte doel van de site erotische dating. De vraag is hoe lang deze datingsite nog online blijft want Facebook is er helemaal niet blij mee. Nu zijn face en book woorden die zeer veel voorkomen dus daarom is het moeilijk om hier de rechten op te kunnen claimen. Ieder normaal volwassen persoon zal begrijpen dat deze helemaal niets met het oorspronkelijke en wereldwijde beroemde FB te maken heeft! Nu lijkt het misschien of je jezelf aanmeld op Facelook.nl Je meld je echter alleen maar via deze site op Flirtplek. Deze site heeft meer dan 200.000 aangemelde mannen, vrouwen en stellen over heel Nederland en België. Al hoewel het logo anders is de rest van de datingsite precies gelijk aan die van Flirtplek. Je kunt gratis een eigen website maken op deze site die vertoond zal worden aan duizenden singles. Denk je er aan om dit te proberen? Probeer dan beter de originele Flirtplek. Je krijgt hier ook gratis berichten die je kunt versturen naar personen waarmee je graag een afspraak zou willen maken. Hierbij mag je ook gewoon je telefoonnummer vermelden. De bedoeling van deze site om zoveel mogelijk mensen in Nederland een sexdate te laten vinden. Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen. Facelook

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
AnO
AnO
7 jaren geleden

Vergeet het maar op deze site Facelook. Hij wordt namelijk uitgebaat door *** ‘ net als met amateurcontacten.nl.

Man wat ik in die site getrapt zeg: de reacties komen snel, maar alleen van fake profielen waarbij de beheerder doet alsof hun neusbloed.
Moet wel zeggen dat hun chatoperators zeer goed zijn. Ale profielen zijn fake en schrijf je niet in wat je wordt overladen met berichten…. ga er niet op in het is nep. Ik kocht credits omdat het eerste bericht geloofwaardig was… de wtinwtig erna waren compleet verzonnen en dat was te zien… Trap er niet in en en laat geen misbruik van je maken!!!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk