Facebook

Screenshot
www.facebook.cm
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

facebook
www.facebook.cm
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

facebook.cm - Onze Review

Facebook wie kent het niet? Misschien is het overbodig om hier een review over te schrijven. We doen het toch. We geven je een paar handige tips Jaren lang al wordt deze site gebruikt door meer dan de helft van de Nederlands bevolking. Facebook is een begrip geworden en is zeer machtig met haar positie als social media site. Al hoewel het geen datingsite is zijn er veel mensen die via dit medium een nieuwe partner op het oog krijgen. Tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen het die zich even verveeld. Mensen die niks te doen hebben zitten de hele dag online op de hoop contact te krijgen. Verslaafde Facebookers zijn het nieuwe begrijp, ofwel Facebookverslaving! Je kunt hier zelfs voor behandelt worden zo gek kan het je maken als je niet zo sterk in je schoenen staat. Ben wel voorzichtig er mee want het heeft ook zijn minder goede kanten. Je kunt er mensen op ontmoeten maar hooguit 1 op de 10 is een echte vriend. Bijna niemand heeft veel echte vrienden hier maar toch geeft het sommige mensen een kick om zo veel mogelijk vrienden te krijgen. Online vrienden dan wel te verstaan. Wat sommige niet begrijpen is dat het je leven ook echt kan beïnvloeden. Zowel op positieve als negatie wijze. Mensen uit het verleden kunnen contact met je zoeken. Dit doen ze simpel door je naam in te vullen en hop daar is je pagina. Oude vrienden vinden is makkelijk en werkt in een flits. Wist je dat je ook niet gevonden kunt worden? Ga naar je privacy-instellingen en selecteer het vakje dat je niet gevonden wilt worden. Nu heb jij de controle over je eigen account en kan niemand je meer vinden behalve de mensen in je vriendenlijst dan. Wil je profiel verwijderen? Ga naar je pagina en klik op verzenden en dan nog een keer op ok, vervolgens vul je het wachtwoord van je account in en dat is het gedaan met je pagina. Vergeet niet om dubbel te bevestigen. Je krijgt nu een grappig e-mailtje van ze. Je mag nog terugkomen maar dan moet je wel snel zijn. Let op dat je niet meer naar Facebook gaat de eerste dagen anders kan je weer gewoon van voor af aan beginnen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk