Facebook of sex

Screenshot
www.facebookofsex.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

facebookofsex
www.facebookofsex.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

facebookofsex.nl - Onze Review

Facebook of sex wil je dat je een spannende affaire begint en een sexdate vind. Een ieder vanaf 18 jaar die serieus op zoek is naar sexuele contacten mag zich gratis aanmelden op deze site. De gegevens die je invult zijn beschermd tegen hacken. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of zomaar doorgespeeld aan derden. Deze populaire site heeft veel leden in Nederland. Toen wij deze site zagen kwam deze ons wel een beetje bekend voor. Nadat we op onderzoek waren uitgewest kwamen we tot de conclusie dat deze site dezelfde is als Flirtplek. Op deze Facebook of sex vindt je dezelfde profielen als op deze site. Zo werken ze hier ook met het unieke beloningssysteem. Iedereen die zich aanmeld en alle gegevens op het profiel invult krijgt van de site een aantal credits cadeau. Vergeet niet om een veilig wachtwoord te kiezen, dit is een verplichte op deze site. Direct na je aanmelding kun je foto's en/of video's toevoegen aan het profiel. Aan de hand van de profielgegevens die je invult krijg je ook jouw persoonlijke matches. Zo krijg jij een hele lijst met personen die bij je passen zodat je niet lang hoeft te zoeken maar gewoon kunt daten.  Met het volledig gratis lidmaatschap kun je direct alle profielen en foto's bekijken. Deze site maakt gebruik van cookies. Deze site heeft ook een hele leuke pagina gemaakt met Tips voor meer succes. Iedereen kan deze tips bekijken, zowel de gratis als betalende leden. Wanneer je aangemeld bent kun je ook specifiek zoeken naar de personen van je voorkeur uit je eigen regio. Wanneer je iemand leuk vind en niet direct wilt betalen voor het versturen van een bericht, kun je deze ook een gratis flirt versturen. Wanneer je dan een reactie krijgt van de persoon dan weet je zeker dat er in ieder geval interesse is. Hierdoor is de kans op daten een heel stuk groter en bespaar je veel geld. In deze tijden van crisis zit niemand te wachten op grote uitgaves. Daarom heeft deze site diverse creditbundels vanaf 10 tot 200 euro. Iedereen kan dus meedoen, jong en oud, rijk en arm. Wanneer je deze site wel ziet zitten lees dan onze review over Flirtplek. Je kunt je hier gratis aanmelden en dit is de oorspronkelijke datingsite.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk