Expat dating France

Screenshot
www.expatdatingfrance.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

expatdatingfrance
www.expatdatingfrance.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

expatdatingfrance.com - Onze Review

Expat dating France is speciaal gericht op de Franse single die op zoek is naar een relatie. Dit kunnen Fransen zijn woonachtig in Frankrijk maar ook Franstaligen elders ter wereld. Dat Fransen dol zijn op hun eigen taal dat wist je vast al. Een Fransman spreekt zijn eigen taal en vind het vaak niet nodig om ook een andere taal te spreken of te begrijpen. Hierdoor kun je met de meeste Fransen enkel in het Frans een gesprek voeren. Wanneer je de taal niet spreekt laten ze meestal een minachting blijken en zijn ze niet bereid om je verder te helpen. Frankrijk is een prachtig land waar veel mensen graag zouden willen wonen. Veel welvarende Nederlanders zijn al verhuisd of denken daar over. Het is niet alleen rozenkleur en maneschijn want er zijn ook minder positieve punten te melden vinden wij. Fransen zijn een apart volk die al jarenlang over de wereld heersen. Vandaag de dag is het nog steeds een wereldmacht die veel invloed heeft. Franse vrouwen staan bekend als mooi en schijnen ook erg romantisch te zijn. Omdat Fransen een groot gedeelte van de wereldbevolking zijn moeten er ook speciale datingsites voor zijn. Deze site is er eentje die we konden vinden. We hebben de site getest en dat was geen makkelijke opgave! De site is volledig in het Frans, gelukkig konden we het goed genoeg begrijpen om er een review over te kunnen schrijven. Expat dating France is onderdeel van Expat dating. Deze behoort tot de grootste datingsites en heeft verschillende aparte datingsites gemaakt waaronder deze dus speciaal voor Franse singles. Voordat je er gebruik van kunt maken dien je jezelf eerst te registreren. Dit is gratis en een vereiste om een profiel te maken en om andere profielen te kunnen bekijken. Het maken van een eigen profiel kun je zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt. Je kunt alleen de basisgegevens invullen maar ook hele vragenlijsten invullen. Wanneer je meedoet aan de vragenlijsten zal de site je automatisch gaan matchen. Dit wilt zeggen koppelen aan andere singles op deze site die aan jouw profiel voldoen. Deze is gratis te gebruiken tot op het moment dat je actief berichten wilt gaan schrijven naar andere leden. Het goedkoopste lidmaatschap is beschikbaar vanaf 25 euro voor 1 maand. Het is ook mogelijk om voor langer een lidmaatschap te nemen, de prijs wordt dan goedkoper.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk