Europa dating op europeanonlinedating.net

Screenshot
www.europeanonlinedating.net
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

europeanonlinedating
www.europeanonlinedating.net
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

europeanonlinedating.net - Onze Review

Europeanonlinedating.net is een datingsite voor alle mensen uit Europa. Dit is de eerste echte Europese datingsite met dus alleen maar Europeanen. Aangezien Nederland steeds meer begint te lijken op de Verenigde Staten van Europa! Huh? De Verenigde staten van... Dit is zo als veel Nederlanders de EU zien. Veel mensen hebben gelukkig pro Europa gestemd, gelijk aan andere Europese landen. Dit heeft positieve gevolgen voor iedereen uit Europa die een partner heeft in het buitenland maar wel binnen de grenzen van de EU. Nederlanders worden ook steeds meer geacht om zich Europeaan te voelen, dit omdat we verbonden zijn met al die Europese landen. En dat zijn er veel! De Europese unie zorgt voor een hoop nieuwe regels en wetten. Niet iedereen is daar even blij mee en terecht want vaak worden er dingen veranderd waar niemand op zit te wachten. Dit zorgt voor een hoop gedoe maar heeft wel 1 groot voordeel: als Nederlander kun je direct gaan samenwonen met iemand uit Europa zonder dat je hoeft te trouwen. Direct samen blijven met je Europese partner is wel een nieuwswaardig pluspunt. Dat hebben ze toch mooi geregeld daar in Brussel want dankzij de nieuwe regels is het nu veel makkelijker om je toekomstige Europese partner legaal in Nederland te laten emigreren. Immigreren naar een ander labs binnen de EU was al langer geen probleem meer. Iedere single kan een partner uit Europa vinden op deze manier vind je hier duizenden vrijgezelle heren en dames uit Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Polen, Roemenië, Engeland, Schotland, Denemarken, Finland, Oostenrijks, Zwitserland. Wanneer je dus een levenspartner zoekt uit één van deze landen dan kun je dat hier proberen. Je hebt hier een brij grote slagingspercentage omdat er veel vrijgezellen uit heel Europa aan mee doen. Iedere single mag hier een date gaan zoeken. Huiskleur, afkomst, leeftijd, geaardheid zijn onbelangrijk omdat deze dating voor iedereen toegankelijk moest zijn.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk