Etnodating

Screenshot
www.etnodating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

etnodating
www.etnodating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

etnodating.nl - Onze Review

Etnodating is een wel bekende datingsite op het gebied van etnische en interraciale dating. Deze is gemaakt voor blanke mensen die op zoek zijn naar donkere of getinte mensen en omgekeerd. Zo vind je hier Nederlandse Surinamers die op zoek zijn naar een Hollandse vrouw of Thaise meiden die op zoek zijn naar een Nederlandse man. Voornamelijk vind je hier veel Indonesische, Antilliaanse, Turkse, Marokkaanse, Dominicaanse en Afrikaanse singles. Iedere single ongeacht afkomst mag meedoen. Het maakt dus niet uit of je blank, donker of getint bent. Hierdoor vind je werkelijk mensen van alle nationaliteiten terug op deze datingsite. Dit is een goed punt zou je zeggen maar bij deze site gaat dat niet op. Dat komt omdat de etno datingsite niet meer zo populair is. Ooit was het een hit en deden er veel singles met allerlei afkomstem gebruik van deze dating. Doordat de site een stuk commerciëler is geworden is het plezier voor de mannen er vooral vanaf. Vrouwen krijgen vaak een onbeperkt gratis lidmaatschap aangeboden waardoor ze zonder betalen kunnen daten. Dat is handig zou je denken maar doordat de site weinig actieve nieuwe singleleden heeft maken ook zij er relatief weinig gebruik van. Als man zijnde moet je wel gewoon betalen ongeacht of je succes gaat hebben of niet. Op Etnodating kun je als gratis member enkel profielen bekijken en zoeken naar leden, dit laatste is zeer uitgebreid. Met het zoeken kun je jouw voorkeuren invullen. Bijvoorbeeld afkomst, lengte, gewicht, kleur haar, kleur ogen, geloof, relatiestatus en meer. Als gratis lid heb je alleen niet de mogelijkheid om berichten te kunnen versturen, wel gratis flirts om iemand ervan op de hoogte te stellen dat je interesse hebt, ook standaard openingszinnen. Dat is allemaal wel leuk en aardig maar je komt er jammer genoeg alleen geen stap verder mee!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk