Ethiopian personals

www.ethiopianpersonals.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ethiopianpersonals
www.ethiopianpersonals.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ethiopianpersonals.com - Onze Review

Ethiopian personals dit is een dating voor iedereen die op zoek is naar een Ethiopische partner. Mannen en vrouwen uit Ethiopië kunnen meedoen maar alle mensen zijn ook welkom. Veel Ethiopische vrouwen zoeken specifiek naar een Amerikaans of Europese partner. Veel van deze donkere vrouwen zijn op zoek naar een blanke man die hun in levensonderhoud kan voorzien. Helaas heerst er de laatste jaren veel onrust in deze regio. Veel negroïde vrouwen uit Afrika zoeken een buitenlandse partner. Het vinden van een Ethiopische partner moet mogelijk zijn hier. Om mee te kunnen doen moet je een privé profiel maken. Dit is gratis en is direct zichtbaar voor alle deelnemers. Je hebt hierbij de mogelijkheden een foto te gebruiken en een korte oproep. Stel jezelf voor en vertel in een paar zinnen wie je bent en wat je zoekt. Je kunt ook de vragen in je profiel beantwoorden op een geschikte match te vinden. Na gratis registratie zoekt de site automatisch naar geschikte kandidaten. Deze vind je aan hand van de door jou opgegeven voorkeuren. Hierover ontvang je automatisch melding per e-mail maar je kunt deze ook uitzetten bij profile settings. Deze datingsite voor daten in Ethiopië is redelijk betrouwbaar zover wij weten. Dit baseren we op het feit dat deze al meerdere jaren bestaat. Je vindt op de site succesverhalen van blanke vrouwen die een donkere vrouwen hebben gevonden. Zodra je zoekt op gebruikerservaringen dan vind je deze meestal positief. Het enige minpunt is de prijs van de datingsite. Gratis leden kunnen niet gratis reageren en moeten een betaald abonnement afsluiten vanaf 1 maand. Dit kan met creditcard maar het is ook mogelijk geld over te boeken naar de rekening waarop je lidmaatschap later zal worden geactiveerd. Wanneer je vragen hebt over deze datingsite kun je ook contact opnemen met de klantenservice van deze site zelf. Zij kunnen je vragen beantwoorden in meer dan 80 talen waaronder ook Nederlands of Engels.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk