Elite dating Nederland

www.elitedating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

elitedating
www.elitedating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

elitedating.nl - Onze Review

Elite dating Nederland hebben we in de rubriek speciaal geplaatst. Het was even wikken en wegen waar deze site het beste thuishoorde. Na goed lezen op de site en het zelf testen vonden we dat deze toch het beste in deze rubriek thuis hoorde. We twijfelde of we deze misschien moesten toevoegen aan hoger opgeleiden dating. Deze site is echter niet alleen bedoelt voor hoger opgeleiden maar ook voor deze doelgroep. Vooral mensen die een gezond en financieel goed leven hebben doen mee aan deze datingsite. Het is dus eigenlijk een beetje een high class dating maar niet afgesloten. Omdat iedereen mee mag doen kan je niet spreken van een specifieke doelgroep of genre. Duidelijk is wel dat er veel hoger opgeleiden singles op de site staan net zoals singles met een goed verdiende job. Je kunt op deze site terecht voor het vinden van nieuwe vriendschappen of een liefdespartner. De site heeft het zelf veel over woorden als vertroebelen en liefde waarmee ze duidelijk willen maken dat dit een warme datin is gericht op de lange termijn liefdesrelatie. Je kunt eerst gratis een profiel maken en de andere leden bekijken wanneer je een goede indruk wilt krijgen. In contact komen met andere singles is er niet bij als gratis deelnemer. Alleen mensen die een betaald lidmaatschap vanaf 1 maand afsluiten kunnen ook daadwerkelijk nieuwe contacten maken en afspraken krijgen. Nadeel van de site is dan ook dat het gratis niet gebruiken is. Gratis leden kunnen namelijk alleen profielen bekijken en geen contact leggen. Tijdens het gratis gebruiken van de site viel het ons op dat de site goed werkt en simpel te gebruiken is. Je moet jezelf wel eerst registreren alvorens je andere vrijgezellen op de Elite dating kunt bekijken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk