Eligiblegreeks

www.eligiblegreeks.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

eligiblegreeks
www.eligiblegreeks.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

eligiblegreeks.com - Onze Review

EligibleGreeks konden we nog niet maar moesten we zeker ook opnemen in deze rubriek. Griekenland is de laatste tijd enorm veel in het nieuws geweest. Ooit was dit één van de populairste vakantiebestemmingen van Europeanen. Door alle negatieve publiciteit rondom de crisis laten veel toeristen het afweten. Het is een mooi land maar de economie is brak en eerst onrust. Veel Nederlanders denken dat Grieken een slecht volk zijn, dit is niet zo. De Grieken zijn zeer royaal en gastvriendelijk maar hebben een andere mentaliteit als wij. Niet gek ook als je jezelf realiseert dat dit land tegen Turkije aanligt. Griekenland heeft veel te bieden aan Nederlanders. Naast het prachtige landschappen en blauwe zeeën kun je hier ook zeer mooie Griekse dames leren kennen. Griekse dames zijn één van de mooiste van Europa voor iedereen die van een mix houd. Griekse dames zijn vaak een beetje getint en lijken zowel Europees als Arabisch. Deze combinatie spreekt veel Nederlandse mannen aan. Je bent zeker niet de eerste Nederlander die een relatie met een Griek zoekt. Nederlanders weten meestal maar weinig over Griekenland. Het is zeker de moeite om je in dit land te verdiepen en om er eens op vakantie te gaan. De cultuur is heel open en gastvrij. Vrouwen zijn ook makkelijk benaderbaar en spreken over het algemeen vrij goed Engels. Op z'n grieks komt ook uit Griekenland, een standje die veel mannen en vrouwen lekker vinden. In Griekenland doet meer dan de helft van de vrouwen aan anale seks. In Nederland ligt dit een stuk lager. Op zijn Grieks wordt hier in bed door veel vrouwen als normaal ervaren. Als je hier een liefhebber van bent dan zit je met een Griekse vrouw zeker goed. Voordat je mee kunt doen aan EligibleGreeks.com moet je eerst aanmelden. Deze aanmelding is voor een ieder gratis. Je kunt gratis berichten lezen maar niet versturen. Voor betaalde members is er ook een chatfunctie beschikbaar. Iedereen kan gebruik maken van de mobiele datingapp (gratis).

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk