eHarmony

www.eharmony.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

eharmony
www.eharmony.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

eharmony.com - Onze Review

eHarmony is een unieke dating website. Het unieke aan deze site is de matching strategie. De dating website heeft veel geïnvesteerd in het matchen van mensen. Bij het aanmelden dient de klant 400 vragen in te vullen. Ja je ziet het goed 400 vragen. Deze vragen zijn niet alleen bedoeld voor het machten maar ook voor het analyseren van je persoonlijkheid. De dating website geeft je namelijk ook advies wat het best bij je zou passen. Dus het heeft eigenlijk geen nut als je de vragen niet eerlijk invult. Er zijn namelijk veel mensen die de vragen oneerlijk beantwoorden omdat zij perse een bepaalde match in gedachte hebben. Na het invullen van de vragen zullen zij je matchen. Vervolgens adviseren we de bezoeker/klant een keer te reageren op de matches en vervolgens af te wachten met het schrijven naar de profielen waarmee ze gematched zijn. De reden hiervan is omdat het lang kan duren voordat je reactie ontvangt. Daarom is het beter om rustig af te wachten totdat je reactie ontvangt. eHarmony concentreert zich vooral op "Christelijke mensen". Aantal jaren terug adverteerde eHarmony puur voor mensen die Christelijk zijn. De dating website was kieskeurig en verwijderde profielen die zij niet goed vonden, en sommige profielen werden geweigerd. Momenteel doen zij dit niet, omdat ze meerdere malen een rechtszaak hebben verloren. Voortaan mag iedereen dus meedoen op deze datingsite, zolang je maar 18 jaar of ouder bent. Verder is de dating website bedoeld voor mensen die een lange termijn doelstelling hebben. Wanneer je je aanmeld voor een jaar betaal je ongeveer 20 Dollar per maand. We kunnen je wel hierbij vertellen dat de dating website enorm groot is. De kans dat je hier een leuke partner vind is zeer aannemelijk. Kortom zoek je iets wat verder is dan je voortuin.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk