eDates

Screenshot
www.edates.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

edates
www.edates.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

edates.nl - Onze Review

eDates is een normale datingsite waarop je terecht kunt voor het vinden van een date. Het is een dating voor iedereen, je vindt hier dan ook veel diversiteit aan singles. Een datingsite met veel glamour waarop je een afspraak kunt krijgen met een mooie man of vrouw. Deze datingsite kenmerk zich ook met: datingsite voor mooie mensen. Veel knappe singles vind je op deze datingsite. Volgens de site zelf melden zich er dagelijks zo'n 500 mensen aan. Als dat waar is dan betekent dat deze site enorm populair is. Liefde is een spel en je moet met alle kaarten spelen volgens de site. Ze zijn een voorstaan van het vinden van verschillende dates. Hoe meer afspraken je kunt krijgen hoe groter de kans op het vinden van een geschikte partner. Dit is een goede manier om een nieuwe partner te leren kennen omdat je met veel singles afspreekt. Je ebt genoeg tijd om jezelf te bedenken welke keus het beste voor jou werkt. Sommige mensen worden te snel verliefd en hebben pas te laat in de gaten dat een relatie niks gaat worden. Hoe eerder je tot de ontdekking hoe meer teleurstelling en verdriet je dan van beide kanten bespaart. Geluk daar draait het uiteindelijk toch allemaal om wanneer je jezelf aanmeld op een datingsite. Deze site is niet helemaal gratis in het gebruik. De inschrijving is gratis maar de datingsite zelf kost wel geld om te gebruiken. Zo heb je een betaald abonnement nodig om afspraken te krijgen. Afspraken gaan via het mailsysteem en dit is alleen toegankelijk voor de betaalde leden. Edates ie een site die voor sommige singles wel de moeite waard is om te proberen. Deze dating werkt goed omdat het systeem zo direct is en voor iedereen snel kan werken. Opvallend is dat het bedrijf achter deze datingsite is Duits en deze site heeft dan ook een Duits tintje. Voor de service die je krijgt moet je veel geld betalen maar de service is wel goed.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk