Okcupid

www.okcupid.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

okcupid
www.okcupid.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

okcupid.com - Onze Review

Okcupid is een best bekende vrij algemene datingsite met een bijzonder en internationaal karakter. Ondanks het bijzondere karakter heeft de website weinig bijzondere eigenschappen. Het hele idee is gebaseerd op Cupido. Ook wel het cupido effect genoemd. Misschien ken je het liedje van Jan Smit wel dat Cupido heet. Dit bestaat eigenlijk helemaal niet en is gewoon een verzinsel van mensen, maar wel een leuk verzinsel! Ecupid is niet bepaald een datingsite waarop je veel serieuze singles zult aantreffen die echt op zoek zijn naar een partner. Het is wel een leuke en vrolijke datesite met een vrije stijl van nieuwe contacten leggen. Ze bieden jou de vrijheid om te daten op de manier waarop jij dat prettig vind. Zo kun je op zoek gaan naar een serieuze relatiepartner maar dat hoeft niet. Als cupido in de lucht hangt mag het ook om een vrijblijvende vriendschap gaan... Het idee van de site is dat je elkaar eerst leert kennen via de site. Als het contact dan eenmaal lekker loopt kun je er voor kiezen om af te spreken. Van te voren weet je nooit of iemand je type is, ook niet als je deze gesproken hebt. Of het vonkje overslaat kun je altijd pas zeggen nadat je elkaar hebt ontmoet. Of Cupido ook in jouw leven kan toeslaan heb je zelf in de hand.. Probeer ook de speciaal gemaakte mobiele versie van deze datesite uit! Cupido is alleen bedoelt voor mensen vanaf 18 jaar. Pluspunten zijn de prettige sfeer en losse contacten. Minpunt is dat deze niet echt goed zal werken voor het vinden van een nieuwe relatiepartner. Het is vrijblijvend gratis te gebruiken maar daar zet je geen zoden mee aan de dijk. Als gratis lid kun je geen contact maken met andere leden en je hebt dan ook een betaald lidmaatschap nodig hiervoor. Dit is mogelijk vanaf 1 maand maar is niet echt aan de goedkope kant.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk