Ebony-dating.nl

www.ebony-dating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ebony-dating
www.ebony-dating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ebony-dating.nl - Onze Review

Ebony-dating.nl wilt graag mannen uit Nederland laten daten met donkere vrouwen. Dit kunnen zowel latina's als negerinnen zijn. Wanneer je een liefhebber bent van negroïde vrouwen dan zit je hier zeker goed, keuze genoeg zou je zeggen. Meer dan 5.000 mensen hebben zich al aangemeld op deze donkere vrouwen datingsite. Je vindt hier donkere mannen en vrouwen van over heel de aarde. De meeste donkere singles komen uit Afrika maar veel ook uit Europa en Zuid en Noord-Amerika. Je hoeft zelf niet donker te zijn om mee te mogen doen. Iedereen kan meedoen met deze dating voor vriendschap, date, relatie en zelfs voor het vinden van een huwelijkspartner. De meeste donkere vrouwen hier zijn tussen de 18 en 30 jaar oud. Donkere vrouwen hebben zeker hun aantrekkelijke kanten. Veel mannen zijn weg van negerinnen vanwege hun sexy uiterlijk en rondingen. Veel blanke mannen zijn ook weg van negerinnen en gelukkig is dat ook andersom het geval. Wanneer je als blanke man zijnde wilt daten met een donkere dame dan is dat helemaal geen probleem. Steeds vaker zie je donkere mannen daten met blanke vrouwen, dit geldt ook voor donkere met blanke mannen. Zowel mannen als vrouwen die willen daten met donkere mensen zijn van harte welkom! Het daten op Ebonydating gaat als volgt in zijn werk; Eerst moet men zich aanmelden op de site. Na deze gratis aanmelding kan er contact met je worden opgenomen. Andere singles kunnen dit zien en hierdoor kun je al snel reacties ontvangen. Deze kun je ook lezen maar als gratis lid kun je er niet op reageren. Dit is wel mogelijk met het betaalde lidmaatschap van de site of door gebruik te maken van de toegangsvorm: betalen per bericht. Dit is niet de grootste negerinnen datingsite maar telt wel veel vrouwelijke deelnemers. Let op: deze site bevat deels fictieve profielen van donkere vrouwen waarmee en afspraak niet mogelijk is.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus
Guus
1 jaar geleden

Ben op zoek naar een donkere Latina of zwarte vrouw.
Ben zelf een zoon van een Spaanse man en Zuid-Amerikaanse vader.
In mijn carrière heb ik ontdekt dat donkere vrouwen erg mooi en romantisch (kunnen) zijn.
Ben gescheiden en alleenstaand en bijna pensionado, maatschappelijk succesvol, woon op een mooiste plekje in Rotterdam. Heb veel internationaal werk gedaan en de wereld over gereisd.

John
John
1 jaar geleden

Blanke man zoekt donker man

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk