Dupido

www.dupido.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dupido.
www.dupido.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dupido.com - Onze Review

Dupido daar kan je geen hoogte van krijgen bij het zien van de website alleen. Geen informatie, geen antwoord op vragen niks. Er was dan ook geen andere optie voor ons dan deze site zelf uit te proberen. Bij het online aanmeldformulier staat dat je een gratis profiel kunt maken en direct daarna duizenden profielen kunt bekijken. Het aanmelden bestaat uit 2 stappen: 1e Stap: het invullen van je gebruikersnaam, paswoord en basisgegevens. 2e Stap: je naam, adresgegevens, geslacht en waar je naar op zoek bent. Ook dien je in te vullen waar je naar op zoek bent: voor dating, chat of email, discrete relatie of andere activiteiten. Als laatste dien je een korte beschrijving over jezelf in te vullen. Nadat je deze stappen hebt doorlopen kun je jezelf registeren. Dit alles neemt nog geen 5 minuten tijd in beslag dus de inschrijfprocedure is gelukkig niet al te uitgebreid. Voordat je kunt inloggen dien je de aanmelding te bevestigen met de e-mail die je nu hebt gekregen. Nu ga je inloggen met je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en kom je op de binnenkant van de datingsite terecht, ook wel interface genoemd. Met het standaard gratis profiel kan je enkel maar berichten sturen naar gebruikers met een diamant, goud, zilver of brons profiel of naar gebruikers die jou reeds gecontacteerd hebben. Een upgrade kopen geeft je bijkomende voordelen en functionaliteiten, en is makkelijk en snel. De verschillende opties per profiel type staan samengevat in de tabel onderaan deze pagina. Hier vatten we de betalingsmogelijkheden samen: Upgraden per SMS, telefoon of Walliekaart. Door een SMS te versturen met je telefoon, kan je onmiddellijk je profiel upgraden naar een bronzen profiel. Upgraden naar een bronzen profiel geeft 1 maand onbeperkte toegang en garandeert dat je bronzen profiel boven alle standaard profielen staat in de zoekresultaten. Ook kan je hiermee iedereen contacteren, en kan iedereen jou dan ook gratis contacteren - zelfs mensen met een standaard profiel! Slechts 2 euro voor 1 maand volledige toegang!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk