Desikiss

www.desikiss.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

desikiss
www.desikiss.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

desikiss.com - Onze Review

Desikiss deze dating is ontwikkeld voor singles uit India en uit het buitenland die een Indiase partner zoeken. In zover bij ons bekend is zou dit de grootste Indiase datingwebsite zijn van het world wide web. Onderschat India niet, het land telt ruim een miljard inwoners en inwoonsters. India is in Nederland vaak negatief in het nieuws. Dit vanwege de vele vrouwenmishandelingen die in dit land plaats vinden. Helaas is dit nog steeds aan de orde van de dag. Indiase vrouwen willen vaak emigreren naar het buitenland. Dit komt omdat veel Indiase mannen ruw met de vrouwen omgaan. Gemiddeld telt dit land de meeste mishandelingen en verkrachtingen ter wereld. Dit is niet gek want er heerst veel afgoderij en armoede in India. Veel mensen zijn onwetend en je kunt het de vrouwen zeker niet kwalijk nemen. India is een land waarin er slecht arbeidsomstandigheden zijn er het maandloon ongekend laag ligt. Een vrouw uit India verdiend gemiddeld nog geen 100 euro per maand. Veel vrouwen uit India gaan op zoek naar een goede en geschikte partner uit het buitenland. De laatste jaren is India in een economische opmars. Steeds meer bedrijven investeren in internet en dat is goed voor de Indiase vrouwen die een date zoeken. Het aantal aanmeldingen is volgens Desikiss de laatste 3 jaar enorm gegroeid. Mannen in India zijn meestal niet monogaam. Vrouwen uit India zoeken opvallend vaak een man voor een monogame relatie. Dames uit India willen vaak graag trouwen en stellen geen hoge eisen aan hun toekomstige metgezel. Wanneer jij als Europeaan graag in contact wilt komen met vrouwen uit India kunnen wij je Desikiss aanbevelen. De site is in meerdere talen en telt meer dan 120.000 deelnemers. Het registeren is volkomen gratis. Helaas voldoet dit niet voor het vinden van een echte date. Dit omdat men geen gebruik kan maken van berichten versturen als gratis member. Wel kun je profielen van Indiase dames bekijken waarmee je wilt daten en deze een flirt versturen. Wanneer een vrouw jou een bericht verzend kun je dit wel gratis lezen! Mocht je wel berichten willen lezen en versturen zonder beperkingen moet je betalen. Dit is mogelijk vanaf 1 maand en het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Vrouwen uit India mogen altijd gratis daten. Het deels betaalde lidmaatschap is dus alleen voor mannen nodig wanneer men wilt daten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk