De flirt

www.deflirt.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

deflirt
www.deflirt.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

deflirt.nl - Onze Review

DeFlirt.nl is een site dier er anders uitziet dan de doorsnee datingsite. Je ziet tegenwoordig bijna alleen nog maar dezelfde soort datesites voorbij komen. Ze lijken allemaal op elkaar en je kan het koren niet van het kaf scheiden. Gelukkig is dit een dating die vernieuwing aanbied en innoverend is. Dat merk je meteen zodra je de site bezoekt, vrolijk en helder is de uitstraling. Het gebruik van deze site is dan ook erg eenvoudig doordat het meteen duidelijk is hoe het allemaal in zijn werk gaat. Duidelijkheid is ook het doel van deze site. Duidelijk afspreken met de persoon van je voorkeur voor een echte sexafspraak. Let op: Op deze site zijn mogelijk fictieve profielen aanwezig. Let dus goed op want je kunt niet met alle personen op deze datingsite ook echt daadwerkelijk afspreken!! Fakers worden hier hard geweerd en deze site doet er alles aan om zoveel mogelijk vrouwelijke leden mee te laten doen. Vrouwen kunnen helemaal gratis meedoen en direct op zoek gaan naar een date. Voor vrouwen is het nou eenmaal makkelijker als mannen maar toch moeten deze gemotiveerd worden. Gemotiveerd worden om een date te vinden via deze site en daar doet de site alles aan. Ze maken veel reclame om vrouwelijke leden binnen te krijgen en dit blijkt succesvol te werken. Bij het testen van deze site zagen dat er bijna even zoveel vrouwen meedoen als mannen. Dit alles is te danken aan de goede public relations waarmee de site zoveel mogelijk nieuwe daters wilt aantrekken. Wanneer je deze site ook wel wat lijkt dan kun je gratis meedoen. Dit doe je door jezelf gratis in te schrijven op deze site en je aanmelding direct daarna te bevestigen per e-mail. Wil je eens wat nieuws proberen? Probeer deze site dan eens!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk