Datingvrienden

www.datingvrienden.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingvrienden
www.datingvrienden.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingvrienden.nl - Onze Review

Datingvrienden is een plek waar je online nieuwe vrienden kunt ontmoeten! Tenminste dat zou de bedoeling moeten zijn. Helaas zit de site ramvol met fictieve profielen waardoor het vinden van nieuwe vriendenschappen vrijwel ongmogelijk blijkt te zijn. Wanneer je graag veel geld wilt betalen om berichten te versturen dan moet je de site proberen. Dat mag zijn voor een kortdurige vrijblijvende vriendschap of voor meer.... Veel menen gebruiken deze site om nieuwe vriendn te leren kennen. Dit kan je doen door andere mensen een leuk berichtje te sturen. Dat mogen natuurlijk zowel mannen als vrouwen zijn. Op deze website kun je snel in contact komen met leuke mensen uit jouw regio. Dit kan echt puur vrijblijvend voor vriendschap zijn. Veel mensen (voornamelijk mannen) willen die ook graag gebruiken om seksuele contacten mee op te doen. Al hoewel dit niet de bedoeling van de site is vind de site het geen probleem. Of je hier wel of niet zin in hebt dat laten we natuurlijk aan jou over. De site is in ieder geval vrij bekend en wordt dus zowel voor beide doeleinden gebruikt. Prettig is dat een gratis aanmelding voldoende is om in contact te kunnen komen met mensen die aangeven geïnteresseerd te zijn in jou. Zij kunnen jou een bericht sturen zonder dat jij daarvoor hoeft te betalen. Wanneer je zelf een bericht wilt sturen naar iemand dan betaal je wel hier voor. Geen torenhoge kosten voor een lidmaatschap hier. Je betaald een klein bedrag per berichtje dat je verstuurd naar anderen. Dat moet ook wel om iedereen gebruik te kunnen laten maken van deze handige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jammer alleen dat vrijwel alle profielen niet echt zijn en gewoon van het internet zijn geplukt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk