Datingdirect

www.datingdirect.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingdirect
www.datingdirect.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingdirect.com - Onze Review

Datingdirect is een redelijk bekende datingsite bijna overal ter wereld te vinden. De site heeft heel veel aanmeldingen gehad de laatste jaren en is snel gegroeid in de beginjaren. De laatste tijd is deze site niet meer zo bekend doordat er zo veel concurrentie is in de datingmarkt. De site is dan ook een beetje verouderd ten opzichte van de gemiddelde datingsite van nu. Omdat er toch veel singles aan meedoen blijft de datingsite in trek bij veel singles. Je zou voor deze site kunnen kiezen omdat er veel mensen op aangemeld zijn. Het nadeel echter is dat veel leden reeds voorzien zijn. Hierdoor heb je een grote kans om de plank mis te slaan. Wanneer je een date zoekt op deze site dan moet je niet raar staan te kijken als je date uit het buitenland. Het fijne van deze dating is dat je ze mensen bij je zoeken in de buurt na aanmelding. Dit doet de site vanzelf en ze stellen je ook aan de andere single voor. Dat is misschien irritant zou je denken maar dat is het niet. Het is een goede ijsbreker die er voor zorgt dat het eerste contact gelegd is. Wanneer het vonkje overslaat kan er nog snel een date plaats vinden. Wanneer je een date wilt vinden bij jou in de buurt moet je wel geluk hebben met deze site. In Nederland is deze site nou niet bepaalt en melden mensen zich meestal aan bij de bekendere datingsites. De meeste aanmeldingen van deze site komen uit de VS en als je hier een partner zoekt kun je hier wel prima terecht. Deze site kost geld wanneer je er gebruik van wilt maken. Een betaald lidmaatschap is beschikbaar van 20 euro per maand en hiermee kun je dan wel berichten versturen. Als gratis leden kun je alleen een profiel maken en gratis flirts versturen. Het is een goede dating om internationale contacten mee op te doen maar voor Nederland meestal niet zo geschikt naar ons idee!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk