Datingcontacten

www.datingcontacten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingcontacten
www.datingcontacten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingcontacten.nl - Onze Review

Datincontacten.nl is een datingwebsite die zich graag zou willen onderscheiden van andere datingsites. Dit proberen ze niet door een andere manier van daten aan te bieden, helaas. Bij deze vind je dan ook veel fake profielen. Gratis leden kunnen niet daten en het gaat alleen maar om de andere manier van betalen voor het daten. Een dure datingsite vinden wij die zich goedkoop probeert voor te doen. Het is ook een goedkope datingsite, figuurlijk dan. Volgens de site willen ze een echte concurrent zijn voor de grote aanbieders in Nederland. Tot dusver nog niet gelukt en het ziet er ook niet naar uit dat dit ooit gaat gebeuren. Sinds een paar jaar is deze site actief in Nederland en was ooit redelijk populair. Veel mensen zullen hier nog steeds akelige gedachten aan over hebben gehouden. Al hoewel dit geen hele grote dating is kon je er toch gemakkelijk geschikte kandidaten vinden uit je regio maar dan was je toch al gauw een paar rooitjes lichter. Dit kon je doen door gebruik te maken van het online zoeken via deze website. Dit kan echter pas nadat je jezelf gratis hebt aangemeld. Dit gratis aanmelden is niks anders dan vrijblijvend lid worden, zonder kosten dus. Je hebt direct toegang tot alle singles die aangemeld zijn op deze dating. Betalen voor een lidmaatschap is bij deze niet nodig. Wanneer je iemand een bericht wilt versturen dan kun je dat doen door te betalen per bericht. Enkel betalen per bericht dat je verstuurd dus. Dit lijkt goedkoop maar 100 berichten is een juutje. Dit werkt als volgt; Je koopt voor een bepaald bedrag een aantal contactpunten waarmee je een aantal keer berichten kan versturen. Als deze berichten op zijn moet je weer nieuwe kopen. Je zit dus niet vast aan een lidmaatschap en kunt helemaal zelf de controle houden over de kosten die je maakt. Deze contactpunten kun je veilig betalen via overschrijving per bank, creditcard maar ook simpel via I-deal. Het aanmelden zelf dus is zonder kosten maar voor het sturen van ieder berichtje betaal je een klein bedrag. Helaas gaat dat dus niet op omdat 99 van de 100 personen die op de site staan zich nooit hebben aangemeld.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robert
Robert
6 jaren geleden

Jullie noemen het een dating site maar dat is een pagina waar op je contact kunt maken met anderen – dat is duidelijk bij deze niet het geval!!!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk