Datingcafe.de Dating in Duitsland

www.datingcafe.de
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingcafe
www.datingcafe.de
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingcafe.de - Onze Review

Datingcafe.de bestaat al 15 jaar en is een gerenommeerde Duitse datingsite. Deze dating is dus alleen bedoelt voor Duitse mannen en vrouwen. Je hoeft echter niet woonachtig te zijn in Duitsland. Singles uit Nederland of elders ter wereld mogen ook meedoen, mits ze beschikken over voldoende taalschat om de website te begrijpen want deze is volledig in het Duits geschreven. Wel kun je deze vertalen met Google translate. Het land met de beste economie van Europa mag welzeker niet ontbreken  in de rubriek etnische dating. Sinds internet een rage werd sprong deze site er in. Online daten was in een keer booming! Datingsites schoten als paddenstoelen uit de grond. De meeste van dit soort waren internationaal en in het Engels. Nu is het algemeen bekend dat de Duitse mensen veel waarde hechten aan hun eigen site en zelf vaak nog niet eens Engels spreken of schrijven. Zodoende kwamen ze op het idee op een specifieke datingsite te maken voor mensen in Duitsland. Volledig in het Duits geschreven. 15 Jaar later is de site nog steeds online en behoort tot de grootste Duitstalige datingsites ter wereld. Je kunt hier terecht voor het vinden van nieuwe vrienden, liefde en een relatie. Dating cafe is niet puur een koppeldatingsite. Iedereen wordt hier vrij gelaten om te bepalen wat ie wel en niet doet. Zo ben je zelf helemaal vrij om in te vullen waar je naar op zoek gaat. Dit kan zijn; date, relatie of vriendschap. Dit doel dien je direct al bij het registreren in te vullen als vereiste vraag. Het aanmelden is een vereiste om er gebruik van te kunnen maken. Op de site staat uitgelegd waarom ze dit doen, belangrijkste reden is om de veiligheid van andere leden te garanderen. Dagelijks melden meer dan 1000 Duitse singles zich aan op deze site, de meesten komen ook uit Duitsland. De site houd regelmatig single activiteiten en heeft ook een eigen weblog. Hier vind je bruikbare datingtips en interessante blogs op het gebied van liefdeszaken en datinggerelateerde zaken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk