Datingbuzz

www.datingbuzz.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingbuzz
www.datingbuzz.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingbuzz.com - Onze Review

Datingbuzz is een datingsite die gemaakt is voor de mobiele telefoon. Je kunt hier zogenaamde mobiel daten door met andere mensen af te spreken via je mobiele telefoon. Het handige aan deze mobiele datingsite is dat deze geschikt is voor vrijwel iedere smartphone en ook voor de I-phone. Dit is een Nederlandse dating maar kan ook gebruikt worden in het buitenland. Op Datingbuzz kun je op zoek gaan naar nieuwe vrienden, mensen die hetzelfde denken als jij en/of dezelfde interesses hebben. Het leuke hieraan is dat je kunt afspreken voor vrijwel ieder doeleinde. Het maakt niet uit of je dus op zoek bent naar vriendschap, een eenmalige afspraak, een relatie of zelfs huwelijkspartner. Al hoewel dit laatste wel moeilijk zal worden op deze site. De meeste gebruikers zijn lid geworden van deze site om gewoon nieuwe vrienden te leren kennen om samen leuke dingen mee te doen! Je kunt het ook prima gebruiken voor het vinden van een leuke date bij jou in de buurt door gebruik te maken van deze site met je telefoon. Deze site werkt met wederzijde matches. Dit betekent dat een geautomatiseerd systeem gaat zoeken naar de mensen die het beste bij je passen aan hand van de door jou opgegeven gegevens. De hoogste scores verschijnen eerst, dat zijn de mensen die volgens de site zelf het beste bij jou passen. Deze manier van koppelen is nou niet bepaald altijd even succesvol maar kan wel een goede lijdraad zijn om je als eerste te oriënteren. Om dit systeem te kunnen gebruiken moet je wel eerst lid worden. Dit is gratis maar je kunt alleen een profiel maken met maximaal 10 foto's, favorieten toevoegen, top 100 matches bekijken en berichten lezen plus beantwoorden met oneliners. Dit zijn standaardberichten dus geen zelfgeschreven berichten. Wanneer je deze wilt versturen moet je een abonnement nemen wat mogelijk is voor: 3 Dagen voor €7,95, 1 maand €25,95, 3 maanden €59,85, 6 maanden €101,70, 12 maanden €155,40. Goedkoop is deze site dus helaas niet! Mensen met een abonnement kunnen 1000 matches bekijken en hierop reageren door deze berichten te versturen. Je hoeft niet altijd gebruik te maken van de matches en kunt ook zelf op zoek gaan naar mensen die je leuk vind. Deze site is gratis te gebruiken maar niet om daadwerkelijk een afspraak te krijgen, hiervoor heb je dus een betaald abonnement nodig.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk