Dating 30plus

Screenshot
www.dating-30plus.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dating-30plus
www.dating-30plus.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dating-30plus.nl - Onze Review

Dating 30plus is een site die geschikt is voor singles van boven de 30. Op de meeste datingsites vind je ook veel 30plussers. De meeste mensen die zich aanmelden op een datingsite zijn tussen de 18 en 26 jaar oud. Veel 30plussers ergeren zich vaak aan puberachtig gedrag van deze singles. Een dating speciaal voor dertigers is dus zeker een goed idee. Daarom is deze site in het leven geroepen! Speciaal voor iedere single die op zoek is naar een partner van boven de 30. Geen oproepen tot seksuele contacten toegestaan op deze site. Het is alleen bedoelt voor het vinden van vriendschap of nieuwe partner. Iedereen kan gratis een profiel maken en reacties ontvangen. Deze site garandeert je een veilige dateomgeving. De site geeft zelfs een kwaliteitsgarantie. Dit houd in dat je met een gerust hart kunt daten. Deze site staat garant voor een betrouwbare en veilige manier van daten. Dit doen ze door ieder profiel handmatig te controleren. Daarbij houd de site streng toezicht op fakers en worden deze bij ontdekking direct verwijderd. Leden van de site kunnen andere leden ook doorgeven als faker en misbruik melden. Door deze snelle aanpak kan een veilige manier van daten worden gegarandeerd. Deze datingsite is voor iedere 30plusser te gebruiken en steekt erg eenvoudig in elkaar. Mocht je toch vragen hebben dan kun je ten alle tijden je vraag stellen door het contactformulier. Wanneer je dit hebt ingevuld kun je binnen 2 dagen een reactie ontvangen. Als je wilt stoppen dan kun je jezelf uitschrijven door in te loggen en dan in het ledenmenu te klikken op: "lidmaatschap opzeggen".

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk