Dating op Speurders.nl – Pas op voor fictieve profielen en oplichters!

www.speurders.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

speurders
www.speurders.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

speurders.nl - Onze Review

Daten op Speurders zou makkelijk moeten zijn maar is dat niet altijd. Tsja wat kunnen we eigenlijk nog zeggen over speurders.nl. Deze stond er in het algemeen bekend voor het verkopen van tweede hands spullen. Vervolgens zag je dat er bedrijven of individuen hun nieuwe producten gingen verkopen. Al snel opende speurders.nl nieuwe rubrieken voor dating, contacten en erotiek. Mooie verhalen hoor je op tv over het vinden van een nieuwe liefde op Marktplaats. In de praktijk zijn het voor 99% fake profielen die je ziet hier. Wat betreft de rubriek "dating" deze is enkel en alleen voor relatieplanet.nl beschikbaar zonder andere sub rubrieken. Dit vinden we heel jammer. Het geeft de adverteerders een gevoel van monopolie. Ook bezoekers worden naar onze mening misleidt door deze rubriek, omdat er namelijk meerdere dating mogelijkheden zijn dan alleen via de reguliere datingsites. Wat betreft de rubriek "contacten" hier kun je vele sub rubrieken vinden zoals "man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, of therapieën. Hier vind je dus meerdere rubrieken. In deze rubriek tref je ook meteen een grote banner aan van de welbekende site Flirtbericht.nl. Zoals we weten is deze site zeer bekend aan het worden onder de daters. De derde en laatste rubriek is erotiek. Deze rubriek is onderverdeeld is vele sub rubrieken waaronder vele contacten, live webcams en video's. Deze rubrieken hadden in het verleden grote toegevoegde waarde voor de bezoekers. Tegenwoordig vind je ook hier vele fake profielen helaas. En ook hier word onze site aangeraden zonder onze weten zoals bij... Alhoewel is het aanbod bij speurders groter dan bij marktplaats.nl. Dus wat dit betreft geven we speurders een betere score. We raden onze lezers wel voorzichtig te zijn met geloven van alle advertenties, kortom je dient ze met een korrel zout te nemen. Hebben onze lezers ervaringen met daten via speurders dan zouden we graag jullie verhalen willen weten via datingmeting.nl of natuurlijk via onze facebook en/of twitter.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Diverse keren gereageerd op amateur escort advertentie’s, meiden die gewoon een centje willen bijverdienen….althans dat dacht ik. Best veel op deze advertentie’s gereageerd, maar zelfs nog nóóit een reactie gekregen, laat staan een afspraak. Zélfs nadat ik gebruik wilde maken van de diensten van een meisje, was een half uur later de advertentie verwijderd! Waarom staan deze advertentie’s dan online? Sommigen verwijzen dan naar een datingsite waar je credits moet kopen om te kunnen reageren.Dat heeft dan nog een doel, maar deze prive advertentie’s slaan écht helemaal nergens op.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk