Dating Oost

www.datingoost.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

datingoost
www.datingoost.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

datingoost.nl - Onze Review

Dating Oost is gemaakt voor de single uit het Oosten van Nederland. Deze website heeft zowel een eigen dating als een relatiebemiddeling. De dating die deze site aanbied oogt dan misschien wel zeer amateuristisch maar gaat toch vrij geavanceerd in zijn werk. Zo heeft deze site bijzondere privacy-opties waardoor je vrijwel anoniem kunt daten. Hoe dan ook ben je bij aanmelding hier niet zichtbaar voor willekeurige bezoekers. Geen inzage in je profiel voor niet leden. Persoonlijke bemiddeling is bij deze site een mogelijkheid, dit brengt wel extra kosten met zich mee. Iedereen uit Groningen, Friesland, Drenthe en omgeving is van harte welkom, mits je single bent! Aan het deelnemen zijn kosten verbonden. Deze bedragen zo'n 50 euro per jaar wat neerkomt op zo'n 4 euro per maand. Voor persoonlijke bemiddelingen gelden extra kosten. Regelmatig houdt deze site leuke evenementen zoals evenementen voor singles. Iedere Vrijdagavond om 20.00 hebben de singles die betaald daten op deze site de mogelijkheid om gezamenlijk te chatten. De relatiebemiddeling van deze site is aangesloten bij de branchevereniging van erkende relatiebureaus. Kort samengevat is dit dus een relatiebemiddeling en datingwebsite in 1.  Een van de weinige die deze combinatie samen aanbied. Volgt ook de "agenda" op deze site want er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor enthousiaste singles die niet alleen willen blijven.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk