Dating.be

Screenshot
www.dating.be
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dating
www.dating.be
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dating.be - Onze Review

Op Dating.be mag je kiezen uit 400.000 (fictieve) ondeugende en liefhebbende vrijgezellen en paren die van alles zoeken. Van een romantische ontmoeting tot een ondeugende erotische ervaring met een terloopse partner of gewoon nieuwe vrienden. Volgens de site zelf zijn ze de beste en eerlijkste online datingsite. Ze bestaan al sinds 1998 en hebben vele harten in vuur en vlam gezet. Dit is geen specifieke erotische datingsite maar de nadruk wordt wel op dit aspect gewekt. Deze datingsite is commercieel en vraagt een vergoeding voor het gebruik kunnen maken van de site. Het is een vrij grote datingsite waar je kans hebt om iemand te vinden in België. Het is ook mogelijk om tegen betaling hier gebruik te maken van de webcams en chatbox. Let er op dat er fictieve profielen en fakers op deze site aanwezig zijn, je dient hier dus rekening mee te houden want sinds kort kun je hier ook erotische daten, 18 jaar en ouder! Om mee te kunnen doen met deze Belgische datingsite dien je eerst te registreren. Bij het maken van je profiel mag je een foto of video toevoegen. Door het plaatsen van een leuke foto en/of profielvideo heb je meer kans op het vinden van een date. Je mag een online fotoalbum maken met verschillende foto's van jezelf. Doordat de ander een goed beeld van je krijgt levert dit ook minder negatieve ervaringen op. Dit omdat de andere persoon al kan zien of de vonk eventueel over kan slaan. Nadat je lid bent geworden kun je de site ontdekken en op zoek gaan naar een nieuwe partner. Als gratis lid kun je ook foto's bekijken maar deze zijn een beetje wazig. Wanneer je echt gebruik wilt gaan maken van deze dating dan heb je een betaald lidmaatschap nodig. Deze datingsite heeft een telefonische en online klantenservice waar je terecht kunt met je vragen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk