Dating 50plus

Screenshot
www.dating-50plus.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dating-50plus
www.dating-50plus.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dating-50plus.nl - Onze Review

Dating 50plus is een site waarop vijftigplussers met elkaar in contact kunnen komen. Dit mag zijn puur voor vriendschap, een date maar vooral voor het vinden van een serieuze relatie wordt deze site veel gebruikt. De site is niet voorzien van een hele moderne vormgeving en de nieuwste snufjes maar is vooral gemakkelijk opgezet en eenvoudig in het gebruik zodat iedere 50-plusser begrijpt hoe deze site werkt. Steeds meer 50-plussers zoeken hun toekomstige partner via het internet. Ze willen graag iemand ontmoeten om hun oude dagen gelukkig mee te slijten en in het dagelijkse leven is het niet altijd even makkelijk om iemand te vinden die goed bij je past. De jeugd kan elkaar ontmoeten op vele plaatsen maar voor mensen van boven de vijftig blijkt dit in de praktijk vaak een stuk moeilijker te zijn. Deze site is opgezet door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van datingsites voor bepaalde leeftijdscategorieën. Je zou misschien het idee hebben dat deze site gratis is maar dat is niet het geval. Het kost geld om ook echt gebruik te maken van deze site. Je kunt je wel gratis inschrijven maar hebt dan niet de mogelijkheid om zelf reacties te versturen of om ontvangen berichten te bekijken. Het lidmaatschap op deze site is in vergelijking met andere datingsites vrij duur en duurder dan op de meeste soortgelijke sites. Wij zijn niet dan ook niet echt de toevoegde waarde van deze site. Een gat in de markt is 50plusdating al lang niet meer en er zijn veel soortgelijke datingsites te vinden die kwalitatief even sterk zijn, meer leden hebben en goedkoper zijn in prijs. Dating 50-plus is een goede datingsite maar naar ons idee niet de beste keuze voor de 50plusser die op zoek is naar een nieuwe partner.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk