Dateshemale

www.dateshemale.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dateshemale
www.dateshemale.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dateshemale.nl - Onze Review

Dateshemale lijkt een datesite te zijn met deels fictieve profielen van shemales. Dit vertellen ze niet daarom dat wij het vermelden. Hier kwamen we pas achter toen we deze zogenaamde shemales dating gingen proberen. Wanneer je deze datesite bezoekt krijg je wellicht de indruk dat je echt kan daten met shemales. Wereldwijd hebben mannen de belangstellen voor een she male. Veel verhalen gaan te ronde dat meer dan de helft van de mannen deze fantasie koestert en 1 op de 3 wel eens sex met een shemale heeft gehad. Wanneer je goed zoekt dan zie je zelf dat het bij deze vooral om enkel de profielen van shemales gaat. Het is wel mogelijk om een date te krijgen met een shemale maar slechts bij een klein percentage, het grootste gedeelte is dus eigenlijk gewoon fantasie. Wanneer je gratis berichten mocht versturen dan was het misschien wel fantastisch zijn maar dat is dus niet het geval. Veel mannen hebben de erotische fantasie om eens seks te hebben met een shemale. Wanneer jij dus dacht dat de enige man was die hier belangstelling voor heeft. Dont worry! Anno 2014 willen we steeds nieuwe dingen proberen en het is dan ook niet gek dat zoveel mannen een shemale zoeken!! Jammer genoeg zijn er in Nederland maar weinig alternatieven voor het daten met shemales. Wij van dating meting houden het voor je in de gaten. Zodra we nieuwe en goed werkende shemale datingsites vinden zullen we ze snel plaatsen. Wanneer je zelf nog goede contactsites weet voor het afspreken met shemales laat het dan weten, hieronder kun je een site doorgeven of jouw commentaar achter laten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ruud zwart
ruud zwart
6 jaren geleden

Ben nog onervaren bi nog nooit een date gevonden op dergelijke site probeer ik ruimdenkende bisexuele mensen oa shemale te hopen ontmoeten liefst dichtbij mijn woonplaats huizen als je dit hier in kan vinden reageer gerust

Petra
Petra
6 jaren geleden

Heb mij hier eens aangemeld voor een date met een shemale. Deze site is gewoon louter oplichterij. Alle profielen die je op de site ziet zijn van andere sites geplukt. Mannen de site is volkomen nep, trap er dus niet in!

Kim
Kim
6 jaren geleden

Zware oplichting deze shemale dating kan ONMOGELIJK voor dates zorgen want het zijn alleen maar van internet geplukte foto’s van travestieten waarmee je niet kunt date dus niet betalen want je word genaaid waar je bijstaat

Fernando
Fernando
3 jaren geleden

Van de moment dat je moet betalen per verzonden of ontvangen bericht is het 100% zekerst FAKE/NEP!!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

Xshemale.nl

shemale dating
5/5

Voor spannend afspraakjes. Gratis aanmelden!