Date en match relatiebemiddeling

www.date-match.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

date-match
www.date-match.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

date-match.nl - Onze Review

Date en match relatiebemiddeling heeft meer te bieden dan een prachtige vormgegeven website. Alleen een een mooie website heb je allicht niet veel aan. Deze club bestaat al meer dan 8 jaar en is zeer bedreven bij het persoonlijk begeleiden van singles naar een nieuwe partner toe. Ze zeggen zelf te geloven in een persoonlijke aanpak van relatiebemiddeling die voor een ieder effectief kan zijn. Ze investeren veel tijd in persoonlijke kennismaking en in screening van jou als persoon. Zo kijken de consulenten verder dan alleen je wensen en voorkeuren maar worden ook je persoonlijkheidseigenschappen uitgebreid in kaart gebracht. Dit is volgens ze nodig om de ideale partner voor je te kunnen vinden. Natuurlijk hoef je niet op alle vlakken op 1 lijn te zitten met je toekomstige maar enige gelijkenissen zijn wel nodig om een band te hebben. Vandaar dat ze uitgebreid kijken naar meer dan je wensen en alleen maar ook je persoonlijkheid uitgebreid onderzoeken alvorens ze je gaan koppelen. Dit bespaart je een hoop tijd en omdat je moet betalen voor de begeleiding ook geld. Het is belangrijk dat je eerlijk en oprecht bent want indien dat niet het geval is en het wordt geconstateerd dan loop je het risico dat de samenwerking wordt beëindigd. Het team van deze site bestaat voornamelijk uit vrouwen en ogen op het eerste oog één voor één leuke vlotte types. De dames zeggen dat ze het goed vinden om voor de site werken omdat ze bijdragen aan het vinden van een partner.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk