Date.com

Screenshot
www.date.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

date
www.date.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

date.com - Onze Review

Date.com is dan wel géén Nederlandse datingsite maar wel veel bezocht door Nederlanders. We hebben deze datingsite zelf geprobeerd om er achter te komen of je hier een Nederlandse date kunt vinden. Het aanmelden op deze site is al niet eenvoudig. Wanneer je wordt gevraagd om je locatie en je vult je postcode in, herkent de site dit niet. Lastig dus om voor Nederlanders te gebruiken maar toch willen wij het graag eens proberen. Na het liegen over onze woonplaats mochten we pas verder gaan met het maken van een profiel. Een enorm karwei op deze site, ze vragen teveel overbodige vragen en je bent verplicht om een foto te gebruiken. Een beetje stomme regel vinden wij dat wel want veel mensen willen toch ook graag anoniem blijven? Deze kunnen dus niet meedoen waardoor we toch veel mensen missen wat jammer is. Deze heeft namelijk al heel erg weinig leden uit Nederland hebben wij concluderen. Als je lid bent geworden van deze datingsite dan kun je zoeken naar singles uit Nederland en zelfs per provincie. Wij hebben dit gedaan en konden maar heel erg weinig singles vinden. De site is dus niet echt geschikt voor Nederlandse singles. De site beloofd je eerst een volledig gratis lidmaatschap maar dit blijkt in feite niks waard te zijn. Hiermee kun je alleen fotootjes bekijken maar geen berichten versturen. Andere leuke datingtools ontbreken ook wel een beetje. Een zeer middelmatige datingsite met weinig Nederlandse publiek.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk