Crosspoint

www.crosspoint.net
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

crosspoint
www.crosspoint.net
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

crosspoint.net - Onze Review

Crosspoint is één van de grootste christelijke datingsites van Nederland. Volgens de site zelf zijn ze de grootste en de eerste van Nederland. Dit is misschien een beetje hoogmoedig maar feit is wel dat dit een koploper is op het gebied van christelijke dating. Het begon allemaal met een relatiebemiddelingsbureau genaamd Vita Nova. Toen de oprichters al in het begintijdperk van het internet startte met een datingsite werd het al snel een groot succes. In deze tijd stond het internetdaten nog in zijn kinderschoenen maar al snel kwam er steeds meer belangstelling voor. De site werd omgetoverd in een ware datingsite maar hield haar christelijke karakter in ere. Inmiddels is de site dus uitgegroeid tot een grote christelijke datingsite die wil staan voor christelijke dating op niveau. Iedere echte christen mag zich aanmelden. Het maakt hierbij niet uit van welke stroom uit het christendom je afkomstig bent of in geloofd. Zolang je maar christen bent en serieus op zoek bent naar een nieuwe partner. Op deze pagina kan je in contact komen met christenen bij jou in de regio of juist aan de andere kant van Nederland. Doordat deze site een uitgebreide zoekfunctie heeft ingebouwd kan je zelf invullen wat je eisen en/of wensen zijn. Deze site laat je dus zelf op zoek gaan naar je partner zonder zelf voor je te gaan koppelen. Haastige spoed is zelden goed en geduld is een schone zaak. Als je echt een leuke christelijke partner wilt gaan ontmoeten dan is geduld een belangrijk aspect. Doordat veel christenen hoge eisen stellen aan hun toekomstige nieuwe partner is het belangrijk om jezelf direct goed te profileren op de site. Dit kun je in eerste instantie doen door je gratis aan te melden. Je kunt dan direct daarna al op zoek gaan naar singles die jou aanspreken!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk