Craigslist

www.craigslist.org
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

craigslist
www.craigslist.org
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

craigslist.org - Onze Review

Craigslist was ooit een van de grootste contactsites van Amerika en bijna overal in de wereld wel bekend. Bijna iedereen gebruikt deze site voor het vinden van een date maar het is ook mogelijk om andere contacten hier te vinden en om spullen te koop aan te bieden. Vroeger was dit 1 van de grootste contactsites die we konden vinden op het net. Dit omdat ze er snel bij waren met daten en één van de eerste aanbieders op dit gebied waren. Mensen gingen dus massaal naar deze site maar nadat de site steeds meer negatief in de publiciteit kwam verloor de site haar populariteit steeds meer. Dit kwam vooral omdat veel dames deze site gebruikten en vandaag de dag nog steeds gebruiken voor het vinden van paydates. Dit zijn afspraken waarbij je met iemand kunt afspreken voor seks. Hierdoor is het dus een datingsite maar met een erotisch karakter. Doordat iedereen vrij is in het plaats van zijn eigen oproep en hier duidelijk moet invullen wat degene zoekt is het vaak meteen duidelijk wat de intenties zijn. Wanneer je op de site komt kun je eerst kiezen in welk deel van de wereld je iemand zoekt en vervolgens filteren per land en per plaats. In Nederland is alleen Amsterdam en de Zaanstreek als plaats bekend bij deze site. Zo is het dan ook alleen mogelijk om in deze regio af te spreken en zul je weinig mensen buiten deze regio op deze site aantreffen. Wanneer je de locatie hebt geselecteerd kun je een keuze maken uit wat je zoekt. Zo kun je kiezen voor: puur platonisch, man zoekt man, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, vrouw zoekt vrouw, divers romantiek, toevallige ontmoetingen, gemiste aansluitingen, rants en raves. Het grootste voordeel van deze site is dat het helemaal gratis om te gebruiken en dat je jezelf niet hoeft te registreren. Bij deze site vind je een hoop louche advertenties waarbij het doel niet duidelijk, veel fictieve leden en gebruikers die niet meer actief zijn.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk