Cooldating België

www.Cooldating België
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Cooldating België
www.Cooldating België
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Cooldating België - Onze Review

CooldatingEen algemene datingsite met een sterk erotisch karakter is Cooldating.be. Wij hebben het vermoeden dat deze site de laatste tijd voornamelijk voorzien is van fictieve content. Dit betekent dat je met de meeste vrouwen op de site geen nekunt maken. Aangezien het versturen van berichten geld kost heeft het geen zin dit te proberen. Wanneer je echt een date wilt ontmoeten is dat hier niet mogelijk, de site dient puur als "vermaak". Deze datingsite werkt anders dan de meeste andere datingsites. Bij deze site heb je geen abonnement nodig. Je kan per keer betalen dat je een bericht verstuurd. Je betaald dan ook maar een kleine vergoeding wanneer je niet al te veel berichten verstuurd. Op deze site staan meer 50.000 Belgische singles aangemeld. Zowel Nederlands sprekende Belgen als Franstalig sprekende Belgen. Deze site is enorm populair in België. Het kan erg gemakkelijk zijn om via deze site snel een afspraak te krijgen. Veel van de singles die hier ingeschreven staan zijn ook echt op zoek. Dit kan zijn naar iemand in hun regio maar ook naar een vriendschappelijke relatie. Bij deze site is veel mogelijk. Goed punt is dat de site eenvoudig en gemakkelijk werkt en niet duur is. Eventueel kun je deze site ook gratis gebruiken. Je krijgt namelijk regelmatig credits van de site waarmee je gratis berichten kunt versturen. Deze site is zeker betrouwbaar en werkt erg eenvoudig. Een is dus zeker een goed alternatief voor veel andere Belgische datingsites! Wanneer je wilt reageren ben je genoodzaakt om krediet te kopen. Zonder krediet kun je hier geen berichten versturen!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk