Contactplaats

www.contactplaats.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

contactplaats
www.contactplaats.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

contactplaats.nl - Onze Review

Contactplaats  is een site die speciaal gemaakt is voor mensen die een tekort hebben aan contact en daardoor in een sociaal isolement kunnen geraken. Dit is specifiek geen standaard datingsite maar wel een contactsite, specifiek voor het individueel vinden van nieuwe vrienden via internet. Aangezien deze site geen commerciële bedoelingen heeft en gratis te gebruiken is willen we onze bezoekers graag wijzen op het bestaan van deze site. Leuk dat er eindelijk eens een site bestaat zonder betaald lidmaatschap en dus voor iedereen volledig gratis te gebruiken. Het doel van de site is: het iedereen (van jong tot oud, single of als gezin, groep) op internet mogelijk te maken om elkaar individueel voor alle overige doelen in het leven (dan dating) persoonlijk te kunnen vinden. Je kunt elkaar via gratis oproepjes in de buurt vinden op KM-afstand en het trefwoord van je doel waarvoor je nieuwe mensen zoekt. Speciaal gemaakt dus voor alle mensen die het leuk vinden om nieuwe vrienden te maken en elkaar via andere ingangen dan dating te leren kennen. Je kunt jezelf ook als maatje opgeven of je hulp aanbieden of oproepen om spullen samen te delen zodat je samen geld kunt besparen. Je kunt zelfs jouw account gebruiken voor ouderen die eenzaam zijn en oproepjes voor hen plaatsen met de postcode er bij waar zij wonen. De site heeft wel 4000 rubrieken met mogelijke ideeën om oproepjes voor te plaatsen, waarmee je mensen uit een sociaal isolement helpt halen. Het is altijd goed om deze mensen te helpen, daarbij geeft het vast ook nog eens een voldaan gevoel! Dreigende eenzaamheid kan iedereen overkomen. Mensen die sociaal geïsoleerd zijn, zijn zeker niet gek. Vaak komt dit door vervelende omstandigheden in het leven. Door een scheiding, het overlijden van de partner, een verhuizing of het verliezen van een baan. Er zijn veel gebeurtenissen waarbij eenzaamheid op de loer kan liggen. 'Dertig procent van alle Nederlanders van negentien jaar en ouder zegt zich soms eenzaam te voelen'. Dat schrijft de krant Trouw in 2013. Hieraan is nog weinig veranderd. Vind je het leuk jezelf in te zetten voor mensen of kun je nog wat meer mensen om je heen gebruiken? Met wie doe jij vandaag iets gezelligs, leuks, handigs, leerzaams, zinvols of romantisch? Doe mee! Dit kan door je gratis in te schrijven op de site en oproepen te plaatsen in meerdere leuke rubrieken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
Anna
5 jaren geleden

Super leuke site. Een aanrader!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk