Clicks2love

Screenshot
www.clicks2love.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

clicks2love
www.clicks2love.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

clicks2love.nl - Onze Review

Clicks2love moesten we eerst testen. Dit omdat we deze site nog niet konden en niet wisten in welke categorie we de site moesten plaatsen. Dit is uiteindelijk de rubriek: algemene datingsites geworden. We twijfelde nogal waar de site thuishoorde. Dit omdat wij de site op het eerste oog wat erotisch getint vonden overkomen. Naarmate we ons hadden aangemeld en de site gingen proberen kwamen we al snel tot de conclusie dat deze indruk niet juist was. De site is een echte algemene datingsite waarop je online nieuwe vrienden kunt maken maar ook je nieuwe partner zou kunnen ontmoeten. Iedere nieuwe aanmelding wordt handmatig bekeken om zodoende verkeerde mensen buiten de deur te houden. De intentie dient serieus te zijn en je dient je netjes te gedragen op deze site en te houden aan de huisregels die te vinden zijn bij het aanmelden. Iedereen mag meedoen. Het maakt niet uit of je hetero, bi of homo bent. Let er wel op dat erotisch daten hier niet is toegestaan! Mocht je wel erotisch willen afspreken zie hiervoor dan de erotische datingsites. Deze datingsite wekt een beetje een knuddige indruk en komt niet professioneel over. Misschien hebben ze dat bewust gedaan om zich te kunnen onderscheiden van de grote datingsites. We vonden het aanmelden een beetje te ingewikkeld en te lang duren. Zo moesten we overbodige vragen beantwoorden en duurde het meer dan 5 minuten voordat we de activatiemail ontvingen dat we konden beginnen met het testen van deze datesite. Bij het testen kregen we wel de indruk dat er veel echte profielen opstaan, dan wel niet allemaal. Ondanks dat de site nog maar 1000 leden heeft zijn er genoeg singles op online. Vooral uit de dorpen doen veel mensen mee. Mensen uit grote steden lijken deze site links te laten liggen in tegenstelling tot de provinciale singles. Op het moment kun je nog gratis meedoen maar de verwachting is dat deze site in de toekomst betaald gaat worden. Je kunt onder andere berichtjes uitwisselen en live chatten. Voordat je dit kunt doen moet je wel eerst inschrijven. Dit is een vereiste en ook moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk