De christelijke datingsite

Screenshot
www.dechristelijkedatingsite.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

dechristelijkedatingsite
www.dechristelijkedatingsite.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

dechristelijkedatingsite.nl - Onze Review

De christelijke datingsite is een site speciaal voor christelijke singles. Voor christelijke singles is het niet altijd makkelijk om een geschikte partner te vinden. In deze tijden is het geloof tot een dieptepunt gedaald. Men is drukker bezig met de mobiele telefoon dan met God. Voor christenen is het belangrijk om een partner te vinden die goed bij ze past. Je mag van het geloof zowel een ongelovige als gelovige trouwen. De meeste christenen zullen liever een partner hebben die ook met het geloof bezig is. Samen een goede toekomst opbouwen met iemand serieus is voor iedereen belangrijk. Niet iedereen die christen zegt te zijn is dat ook. Je ziet vandaag de dag helaas enorm veel voorbeelden van schijnheiligen. Het is dan ook niet voor niets dat seks hebben voor het huwelijk een zonde is. Het beschermt ons zelf tegen zwangerschap, ziektes maar ook misbruik. Wanneer iemand echt om je geeft wil die je eerst leren kennen en is direct seks geen must. Je kunt gewoon rustig je potentiële partners leren kennen via deze site. Deze is erg populair geworden omdat steeds meer mensen er voor kiezen om online te daten. Je kan zelf iemand zoeken met dezelfde interesses. Dit kun je doen door gebruik te maken van de uitgebreide zoekfunctie. Hierbij kun je ook filteren op leeftijd of woonplaats. De site noemt zich dé christelijke datingsite die je veilig kunt gebruiken.  Gratis leden kunnen een profiel maken met foto's of video's, beperkt, mails versturen, foto's bekijken, knipogen versturen en ontvangen, vrienden toevoegen, personen blokkeren en matches ontvangen. Het is met een Gold lidmaatschap mogelijk om onbeperkt emails plus winks te versturen en om de tekst of video chat te gebruiken. Het is ook mogelijk om een VIP lidmaatschap te nemen. Dit geeft net dat beetje extra om op te vallen. Je komt hiermee hoger in de zoekresultaten en wordt spontaan vertoond op de website. Je krijgt een speciale homepagina die beter is dan die van normale leden. Dit abonnement is een optie en geen verplichting.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk