Chatnu

www.chatnu.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

chatnu
www.chatnu.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

chatnu.nl - Onze Review

Chatnu is een vrij bekende maar gezellige chatbox waarop vooral jonge mensen nieuwe contacten met elkaar kunnen leggen. Op deze site kan je vriendschappelijke contacten leggen en het is erg vrijblijvend en spontaan om hier op de digitale manier nieuwe vrienden te ontmoeten!! Een knusse en gezellige chatbox die dus vooral door jongere mensen wordt gebruikt. Chatnu is dan ook een welbekende gratis chat! Omdat de chatbox ook anoniem te gebruiken  is en er vooral veel jongere mannen en vrouwen op actief zijn kun je er werkelijk alle kanten mee op. Je hoeft niet altijd iemand te zoeken voor een relatie maar het kan ook gewoon voor vriendschap contact zijn. Het leuke van deze site is dat de sfeer erg gemoedelijk is en dat je er als ware alle kanten mee op kan! Veelal jongere mannen en vrouwen leren elkaar op deze manier kennen en vinden het leuk om zo nieuwe contacten op te doen.  De chat werkt heel erg gemakkelijk en ook kun je eenvoudig berichtjes sturen naar elkaar. Als je iemand wilt leren kennen dan is dit een erg leuke manier en bovendien is het gratis om te gebruiken! Als dit je goed bevalt heb je ook de mogelijkheid om dit apart te kopen. Met dit krediet krijg je onbeperkt toegang tot de chat en ook kun je berichten versturen. Je kan dit  ook gebruiken om cadeaus te versturen naar andere leden. Het kopen van credits is bij deze site geen verplichte maar zal het gebruik van de chat wel een stuk prettige en succesvoller maken. Het is mogelijk om dit via de telefoon het krediet op te laden. De goedkoopste manier om deze te kopen. VIP worden is mogelijk en je ziet dan geen reclame op de site,  uitgebreide statistieken, extra opvallen, Andere mogelijkheden zijn: een bericht plaatsen op de homepage, wijzigen, speciale account, afbeelding in de spotlight, gebruikersnaam aanpassen. Meedoen is volledig gratis, het enige wat je hoeft te doen is na het inschrijven je aanmelding te bevestigen via de mail.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk