Chat random

www.Chat random
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Chat random
www.Chat random
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Chat random - Onze Review

Chat random is één van de bekendste chatroulettesites. Op deze gratis chat roulette mag je zonder beperkingen webcammen met (letterlijk) wildvreemden! Op deze chat roulette chat je willekeurig met de mensen die op dat moment online zijn. Deze willekeurige methode zorgt er voor dat het geheel aan het toeval word overgelaten met wie je chat... De praktijk wijst uit dat deze nieuwe manier van nieuwe mensen leren kennen via webcammen vooral wordt gebruikt door mannen met seksuele doeleinden. Dit is logisch want mannen zijn nou eenmaal  rokkenjagers maar dit verpest het helaas voor een (groot gedeelte) van de vrouwen, deze vind je hier dan ook niet veel. Doordat deze site geen goed toezicht houd op dit soort praktijken is deze uitermate ongeschikt voor het vinden van een date. Dit om de reden dat er 100 keer zoveel mannen als vrouwen actief zijn. Daarbij komt ook dat iedereen ter wereld gebruik kan maken uit alle landen. Voor Nederlandse chatters en daters zal het dan ook lastig te worden om hier ook echt een date met iemand te krijgen. Als je het leuk vind om blote mannen te zien dan zit je hier goed. Voor serieus contact of blote vrouwen moet je ergens anders wezen! Chatroulette zelf is misschien nog wel de enige site waarop je wel veel serieuze mensen vind die je soms ook echt willen ontmoeten. Ook heb je daar een aparte functie voor 18plus maar de hype rondom de random chatroulette's zijn het hoogtepunt voorbij. Misschien komen we in de toekomst nog een goed alternatief tegen, we laten je het dan zeker weten!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk