C-date

www.C-date
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

C-date
4/5

Wat kun je lezen in deze review?

C-date - Onze Review

C-date is één van de weinige betrouwbare casual dating zonder chatoperators of door de site aangemaakte nepprofielen. Vroeger heette deze site C-dating maar de site gaat voortaan met een snellere naam verder. C-date is een website gericht op Casual Daten.  Dat is dating is voor mensen die niet per sé een relate willen maar wel leuke contacten willen hebben.  Het kan hierbij gaan om éénmalig (sex)contact maar ook  iets wat langer duurt. De nadruk ligt wel op het ongedwongen karakter van het daten. Op C-date vind je dan ook mensen een relatie hebben en een extra partner zoeken (swingers). Dit kan zijn voor éémalig contact maar ook voor een open sexrelatie. C-date staat voor openheid en niemand wordt uitgesloten. Ook als je gay of bi bent is er voldoende te belevene. Iedereen met een open-mind kan hier terecht. Wanneer je graag iemand wilt vinden kun je het beste hier beginnen door jouw eigen pagina te maken. Dit is in enkele minuten gedaan en hierdoor kunnen al snel aan de slag en leuke contacten leggen? De nadruk ligt op het daten zonder dat er verwachtigingen van een relatie zijn en de sfeer is daarom erg ongedwongen. Je zult merken dat op C-date men dan ook gemakkelijker is in het afspreken  als de klik er is dan op de traditionele datingwebsites. Op deze site zit je dus goed voor het vinden van een casual date zonder dat je date meer van je verwacht. C-date is veilig en discreet in het gebruik waardoor ook vrouwen zich in durven schrijven. Je zou het na het lezen van bovenstaande niet verwachten, maar ook voor het vinden van lange termijnrelaties is deze site erg goed te gebruiken. Deze relaties vormen zich vaak juist omdat het contact aanvankelijk zo ongedwongen en leuk is. C-Date heeft een groot bereik omdat het inschrijven gratis is. Zodra je dit hebt gedaan kun je meteen een goede indruk van deze site krijgen. (Tip) Plaats  leuke foto's van je zelf. Hiermee krijg je al vrij snel reacties van gelijkgestemden.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
4/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
80% is tevreden over C-Date

Wil je naar C-Date? Of C-Date beoordelen?