Buurvrouwen dating

www.buurvrouwen.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

buurvrouwen
www.buurvrouwen.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

buurvrouwen.nl - Onze Review

Buurvrouwen.nl zou je de mogelijkheid kunnen geven om in contact te komen met buurmeiden en buurvrouwen uit jouw buurt. Buurvrouwen dating zou de oplossing moeten bieden maar dat is niet altijd het geval. Het idee hiervan is leuk want iedereen had vroeger welke een leuke dame uit de straat of een paar straten verder op het oog. Misschien is het uiteindelijk niks geworden maar het idee van stiekem afspreken via internet met je buurvrouw spreekt je vast wel aan. Tip: deze site vergelijk met Neukoproepjes waar je gratis berichten mag lezen! Op de buurvrouwen datingsite is het ook echt mogelijk om contact te leggen met vrouwen uit je dorp of stad. Bij deze site gaat het niet om zoveel mogelijk contacten leggen maar een persoon vinden uit je directe omgeving waar het ook echt mee klikt. Wanneer je dit wilt dan moet je jezelf eerst gratis aanmelden. Dit is de eerste stap wanneer je wilt daten en ook de enige die gratis is. Nadat je gratis aangemeld bent een profiel hebt gemaakt, met bijbehorende foto's eventueel sta je de op de datewebsite van Buurvrouwen! Stel je nu eens voor dat jouw buurvrouw toevallig net naar deze site toe gaat en ziet dat jij slechts een paar meter van haar vandaan zit. Wellicht raakt ze serieus geïnteresseerd na het zien van jouw foto's en kan het eerste contact via de site worden gelegd waarna er dan ook direct een afspraak dient te volgen. Wanneer de afspraak niet direct na 1 bericht komt dan is het in veel gevallen beter om er mee te stoppen. Je weet namelijk nooit of de desbetreffende dame deze ook wel écht is. Om hier achter te komen moet je wel betalen anders zou de datingsite er geen geld aan verdienen en dat is vanzelfsprekend niet de bedoeling van de makers. Soms heb je geluk en kan je echt afspreken met je buurvrouw of iemand uit de regio. Jammer is wel dat je soms veel geld moet betalen om echt een afspraak te krijgen als het niet meteen lukt.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk