Boeddhistische datingsite Buddhistconnect

Screenshot
www.buddhistconnect.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

buddhistconnect
www.buddhistconnect.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

buddhistconnect.com - Onze Review

Buddhistconnect.com dit is een speciale datingsite voor Boeddhisten. Iedere Boeddhist uit heel de wereld en dus ook Nederland is welkom. Je vindt hier ook duizenden vrijgezelle tussen de 18 en 65. Omdat je Boeddhist moet zijn (vereiste voorwaarde) om mee te mogen doen. Als je geen binding hebt met deze religie dan zal je het ook niet lukken om hier ook echt een nieuwe partner te vinden. Tenzij je beschikt over veel geld, dit veranderd de zaak. Al hoewel dit juist geen rol mag spelen omdat je de eigen belangen moet laten varen. Net zoals overal heb je hier allemaal verschillende mensen. De meeste vrouwen die op deze datingsite aangemeld zijn komen niet uit Nederland maar voornamelijk uit Azië. Je vindt hier veel mooie vrouwen uit Thailand en China bijvoorbeeld die hopeloos wachten op een nieuwe partner. Iedereen met een goed karma kan hier snel een partner vinden. Veel mensen die hier zoekend zijn hopen op een geschikte nieuwe partner. Wanneer je dus op zoek bent naar een Boeddhistische partner uit het buitenland zoekt kun je deze dating proberen maar let er wel op dat je bekend bent met de gewoonten en gebruiken. Het maakt niet uit of je regelmatig naar een Boeddha tempel gaat of niet. Veel onwetenden gaan zich ook bezig houden met het aanbidden van beeldjes en religieuze praktijken. Veel mensen die niet weten wat ze moeten geloven hangen dit geloof aan. Het is vrij nieuw nog in Europa maar opvallend is dat er steeds meer mensen aan meedoen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chung
Chung
5 jaren geleden

Ik ben van mij een buddhist en ik heb via de site buddhistconnect een lieve date gehad met een man die ook buddist. super leuk en gezellig gehad maar niets geworden. Ik ga verder zoeken, bedank voor site.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk