Blendr

www.blendr.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blendr
www.blendr.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blendr.com - Onze Review

Blendr is een site die je zou kunnen vergelijken met Badoo, het is zelfs bijna een kopie van deze populaire datesite. Niet alleen lijkt deze site veel op deze bekende ontmoetingsplaats maar werkt ook idem dito. Het idee is uit komen waaien uit de Verenigde staten en is ook in Nederland steeds bekender aan het maken. Deze vriendschap en dating website doet er alles aan om het leden naar hun zin te maken. Je vindt hier de gekste tools waarmee je vliegensvlug singles kunt ontmoeten. Online daten gaat hier dus echt wel in een razend snel tempo met mensen bij jou uit de buurt wel te verstaan! Hierbij gaat Blendr nog een stapje verder... Je ziet direct wie er (bijna letterlijk) bij jou in de buurt op zoek is naar iemand voor vriendschap, date of één van de vele andere mogelijkheden. Wanneer je uit een stad komt dan zie je gewoon foto's van dames uit deze stad en het deel waar jij woont. De kans is dus groot dat je hier iemand vind uit je eigen straat of misschien een blokje verder. Wanneer je snel mensen wilt ontmoeten zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Normaal gesproken is dat enkel betalen maar bij deze site geldt dat niet. Je moet voordat je profielen kunt bekijken namelijk ook foto's op je eigen Blendr-pagina plaatsen zodat andere ook geïnteresseerd raken, je reacties ontvangt en dan kan het online leren kennen en ontmoeten beginnen. Het leuke is dat ze allerlei manieren denken om je op een subtiele manier te koppelen aan andere singles op de site. Positief punt aan Blendr is het gebruiksgemak en het plezier dat deze site kan geven wanneer je er gebruik van maakt. Wanneer je extra in de aandacht wilt komen dan kun je er voor kiezen om jezelf in de spotlight te plaatsen. Hierdoor wordt je door iedereen uit je eigen omgeving gezien op de 1e pagina. Wanneer je van extra functies gebruik wilt maken zoals live chatten of het versierspel onbeperkt wilt gebruiken moet je ook extra betalen. Verder kunnen we weinig verschillen ontdekken met deze site en Badoo.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk