Blackscene

www.blackscene.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blackscene
www.blackscene.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blackscene.com - Onze Review

Blackscene is gemaakt voor donkere mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Veel donkere mannen en vrouwen willen graag iemand van hun eigen afkomst maar lang niet allemaal. Veel getinte en donkere singles willen ook iemand van een andere nationaliteit dan zij. Voor alle singles die op zoek zijn naar een donkere partner is deze site gemaakt. Het maakt dus niet of je zelf blank, getint of donker bent. Iedereen is dus welkom van Nederlands, Afrikaans, Dominicaans, Surinaams, Antilliaans en wit, donker of zwart. Je ziet het steeds vaker dat donkere mannen met blanke vrouwen trouwen en andersom. Blanke vrouwen zoeken steeds vaker een donkere man die hun goed kan beschermen. Een Marokkaan of een Antilliaan biedt ze veel veiligheid op straat en dat is wat ze belangrijk vinden vandaag de dag. Het valt niet mee om als mooie blanke vrouw de straat op te gaan met een schrale Nederlander, hoe vriendelijk hij ook is op straat zal het hem onmogelijk worden gemaakt door de vele buitenlanders die vooral de grote steden tellen. Er is niks mis met gemende relaties. Als blanke meiden en dames een donkere jongen of man willen is dat prima. Het is gewoon toegestaan hier en als ze zich daar prettig bij voelen dan moeten ze dat vooral doen. Alleen mannen en vrouwen die betalen kunnen deze datingsite gebruiken. Gratis leden kunnen helemaal niets doen op deze site behalve plaatsen bekijken. Wanneer je gratis wilt daten met donkere mannen of vrouwen zul je een andere site moeten uitzoeken. Blackscene geeft iedereen de mogelijkheid om in contact te komen met elkander. Hiervoor is registratie verplicht. Je mag elkaar contacteren voor vriendschap, dating, relatie of zelfs huwelijk. Je kunt contact met elkaar maken door berichten te versturen of flirts. Live chatten kan ook maar al deze opties zijn alleen mogelijk voor de betalende leden. Gratis gebruikers kunnen geen van deze zaken gebruiken. Alleen betalende leden kunnen dus daten via deze site.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
harm
harm
5 jaren geleden

zoek een leuke donkere dam

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk