Blackplanet

www.blackplanet.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blackplanet
www.blackplanet.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blackplanet.com - Onze Review

Blackplanet staat bekend als de grootste community voor donkere mensen. Veel negers en negerinnen kennen deze site om nieuwe vrienden te ontmoeten of om een date te scoren! Veel donkere mannen en vrouwen leren elkaar kennen via deze site.  Je vindt hier veel Molukkers, Surinamers, Antillianen, Dominicanen en Afrikaanse mannen en vrouwen. Velen zijn op zoek naar een nieuwe partner maar een groot deel is ook gewoon op zoek naar vriendschappelijke contacten met mensen van dezelfde afkomst. Al hoewel deze site eigenlijk Engels is het de meest gebruikte datingsite voor mensen met een donkere huidskleur. Deze site is dus internationaal maar is wel in het Nederlands vertaald door een automatische vertaler blijkbaar want de site zit vol met onlogische zinnen en spelfouten. In ieder geval is de site goed te begrijpen voor mensen die Nederlands spreken! De site zelf is geen datingsite op zich maar een sociale netwerksite waarop je contact kunt leggen met mensen die je kent of niet kent. Deze mensen kun je toevoegen aan je vriendenlijst en zo een netwerk van vrienden opbouwen. In de praktijk word deze site gebruikt voor het vinden van nieuwe vrienden maar vooral om datingcontacten te leggen. De manier van contact maken is hier erg leuk. Zo kun je meer dan alleen berichten versturen naar mensen die je leuk vind. Je kunt live chatten, videochatten, videobellen en zelfs gebruik maken van een speciaal programma om te chatten, bellen en webcammen met je vrienden of vriendinnen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk