Blackcupid

www.blackcupid.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blackcupid
www.blackcupid.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blackcupid.com - Onze Review

Blackcupid dat is wat je noemt een goed voorbeeld van hoe een etnische datingsite wel moet! We hebben deze datingservice zelf mogen proberen en waren erg te spreken over de resultaten. Ondanks dat het niet gelukt is om binnen een week een date te krijgen is de site wel gemakkelijk. Enig probleem is dat je een betaald lidmaatschap nodig hebt om zelf berichtjes te kunnen uitwisselen. Enkel de mensen die betalen voor deze etnische datingsite kunnen dus ook in contact komen met iemand. Je vindt hier duizenden donkere vrouwen uit Europa waaronder ook Nederland. De dames zijn op zoek naar iemand voor een afspraak of meer. De mooiste latina´s en negerinnen vindt je op deze site. Ook veel blanke vrouwen doen mee aan deze site. Blanke vrouwen die een donkere man zoeken. Donkere vrouwen die een blanke man zoeken. Je raad het al: iedereen mag meedoen. Dit is niet gratis want er zijn kosten aan het gebruik maken van deze site. Het goedkoopste abonnement is beschikbaar vanaf 15 euro per maand. Je kan hiermee zoveel berichten versturen als je maar wilt, zonder beperking dus. Wanneer je als blanke man een donkere vrouw wilt ontmoeten zit je goed op deze site! Vrijwel iedereen kan hier iemand vinden. Je moet vaak alleen niet al te niet al te serieus zijn bij deze datingsite. De meeste donkere, getinte en blanke mannen en vrouwen zijn gewoon op zoek naar iets spannends! Dit kan een affaire zijn maar ook een latrelatie. Het merendeel is niet direct op zoek naar een nieuwe partner. Een goede datingsite voor het vinden van een getinte of donkere partner!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk