Black woman white man

Screenshot
www.blackwomenwhiteman.org
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

blackwomenwhiteman
www.blackwomenwhiteman.org
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

blackwomenwhiteman.org - Onze Review

Black woman white man is een wel heel aparte datingsite! Op deze site kunnen donkere vrouwen contact leggen met blanke mannen. Dit idee is ideaal want er zijn heel veel donkere vrouwen die graag een blanke man willen. Andersom geld hetzelfde; veel blanke mannen willen graag een donkere vrouw. Op deze datingsite kun je terecht voor het vinden van een date, vriendschap of vaste partner. Doordat er zoveel donkere vrouwen en blanke mannen aan meedoen is deze site een succes. Heel veel donkere vrouwen willen om etnische reden of vanwege culturele of uiterlijke wensen liever een blanke man. Deze staan er over het algemeen om bekend dat ze goed voor een vrouw zorgen. Vooral Europese mannen komen goed uit de bus als het goed om het zorgen voor de vrouw. Nederlanders zijn ook zeer zorgzaam en vrij betrouwbaar. Daarbij komt dan wel het feit dat blanke mannen een stuk welvarender zijn dan de donkere mannen. Dit gaat niet voor iedereen op maar over het algemeen kun je wel stellen dat de blanke man welvarender is. Je kunt je gratis aanmelden en direct kijken of je reacties ontvangt. Wanneer je echt gebruik wilt gaan maken van deze site heb je wel een betaald lidmaatschap nodig. Dit kost bij deze site zo'n 20 euro per maand en hiervoor mag je dan onbeperkt gebruik maken van deze site. Op deze datingsite vind je getinte en donkere vrouw van allerlei soorten landen. Je vindt ook donkere vrouwen die in Nederland wonen maar dat hoeft niet. Omdat dit een internationale datingsite is vind je ook veel vrouwen uit Afrika en andere landen waar veel negerinnen wonen. Niet alle vrouwen zijn zwart, ook veel latina's doen mee aan dit idee. Het is een zeer complete datingsite waar je veel vrouwen aantreft. Een groot deel is op zoek naar een levenspartner. Vooral voor de serieuze single een goede datingsite dus!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk